Kort
Galleri
Fuld skærm

Kornmarken 40,
9240 Nibe

Helårsgrund 0 m2 rum
Pris 1.045.000 kr

Kornmarken – Hvor drømme bliver til virkelighed

Går I med drømmen om at bygge jeres nye hjem i et attraktivt område? Så læs med her.

I det nyudstykkede område Kornmarken i Nibe, kan I nu erhverve jer en yderst attraktiv parcelhusgrund. Her får I højt til himlen, udsigt til skov og en beliggenhed tæt på Limfjorden og Nibes mange muligheder.

Udstykningen på Kornmarken rummer 64 byggegrunde, og vi kan nu melde udsolgt af første etape, hvor de første huse allerede står opført. De sidste 24 byggegrunde i anden etape udbydes nu til salg.

Nibe byder både på frisk havluft, et stemningsfuldt bymiljø og perfekte betingelser for familielivet. I kan glæde jer over nærheden til Limfjorden, som indbyder til svømmeture på de varme sommerdage, mens vandet året rundt er en smuk kulisse til løbeturene.

Med Nibe Skole, daginstitutioner og idrætstilbud indenfor kort afstand, er I på Kornmarken tæt på alt hvad børnefamilien har brug for. Ligeledes er I nær byens butiksliv, supermarkeder og spisesteder, og derudover når I City Syd med Bilka og storcentret i Aalborg på omtrent 20 minutter.

FAKTA OM GRUNDEN
– Bebyggelsesprocent: 30%
– Max byggehøjde: 8,5 meter
– Max antal plan: 2
– Gældende lokalplan: 10-1-111
– Byggepligt: Nej

Byggemodning og tilslutningsafgifter frem til skel er indeholdt i prisen.

Gør drømmen til virkelighed – Kontakt os for nærmere information.

Kornmarken 40,
9240 Nibe

Type Helårsgrund Boligareal 0 m2
Værelser
Pris 1.045.000 kr Ejerudgift pr.md. 901 kr Udbetaling 55.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00730 Grund 1.027 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg