Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vedstedvej 28A,
9220 Aalborg Øst

Villa 137 m2 5 rum
Pris 2.395.000 kr

Klassisk villa med skøn have i Aalborg Øst

Søger I en velindrettet bolig med en god beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne villa i Aalborg Øst, der egner sig perfekt til familien, som ønsker en bekvem tilværelse nær hverdagens gøremål.

For enden af en lukket vej møder I ejendommen fra 1931, som er vedligeholdt med renovering af førstesalen samt forgangen i 2019 samt udskiftning af alle døre og vinduer i omtrent 2017. Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over halvandet plan, mens kælderen råder over et værksted og et disponibelt rum.

Stueplanets hjerte er det herlige køkken-alrum, der samler jer om madlavning og samvær. Oveni tilføjes her ekstra charme i form af brændeovnen, som bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Køkkenet fremtræder tidløst med hvide elementer og massive træbordplader. Det er udstyret med fin opbevaringsplads og gængse hvidevarer, så I får gode rammer til madlavningen.

Efter middagen kan I trække jer tilbage i stuen med smuk loftsroset, hyggelig karnap og sprossede vinduer, som gavmildt trækker dagslyset ind. Videre er der et værelse samt et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Førstesalen byder på yderligere to værelser, så med i alt tre værelser får I mange muligheder – hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Til huset hører også en carport, brændeskur og isoleret skur fra 2019, ligesom der er en dejlig have prydet med frodige buske og træer. Herude er også to skønne terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel, mens den tredje og delvist overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udendørslivet i det meste slags vejr. Til ejendommen medfølger Vedstedvej 28B, som er grunden beliggende foran huset. Grunden har et areal på 593 kvadratmeter og det samlede grundareal udgør således 1504 kvadratmeter.

I hverdagen finder I indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, idrætshal, legeplads og bus inden for en radius af blot én kilometer, mens køreturen til Aalborg Storcenter og centrum kan klares på omtrent et kvarter. Afslutningsvis får I hurtig adgang til motorvej, hvis I skal videre ud i landet.

Ring for en fremvisning.

Vedstedvej 28A,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 137 m2
Værelser
5
Pris 2.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.777 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00378 Byggeår 1931 Energimærke d Plan 3 Kælder 35 m² Grund 1.504 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1586451666lobth1586451666@hi1586451666
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg