Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hadsundvej 124B,
9000 Aalborg

Rækkehus 123 m2 5 rum
Pris 3.148.000 kr

Klar, parat, flyt ind i moderne rammer

Find den bedste champagne frem, for købet af dette moderne rækkehus i Vejgaard er værd at fejre med manér. Huset er opført i 2016, og indenfor er det lysindfaldet, der skaber overskriften. Interiøret er nordisk inspireret, og rumfordelingen sikrer hjerterum samt værelser til store og små. Prikken over i’et sættes af den solrige have.

Ejendommen fremstår allerede udefra som et indbydende hjem opført i to regulære plan. Sandfarvede mursten og mørke vinduesrammer udgør facadens udtryk sammen med en forlænget carport og et overdækket cykelskur.

Boligens to etager hænger utroligt godt sammen. I stueplanet kan I glæde jer til at opleve køkken-alrummet i den ene ende, hvor loftshøjden og de store, vertikale vinduer er særligt iøjnefaldende. Dette har I det fulde udsyn over fra første sal.

Før I går til det øverste plan, skal I dog lige dvæle ved stueplanets gennemtænkte linjer. Køkkenet fra HTH består af hvide, grebsfrie fronter og granitbordplader. Her får madlavningen gode vilkår med hvidevarer fra Siemens og en køkken-halvø, der forbinder det åbne rums funktioner. Trægulvet fortsætter det elegante præg, og I mærker den gennemløbende gulvvarme uanset, hvor I går hen, hvilket passende kan være til de to værelser og badeværelset.

På overetagen er der et badeværelse med badekar og et soveværelse med et walk-in-closet. Dermed er det kun stuen, der er tilbage, hvor loftet er opsat med tanke på god akustik. I det hele taget er der flere tiltag til at sikre et rart og sundt indeklima, herunder genvex-anlægget.

Udenfor bliver solrige stunder nydt på fliseterrassen, mens hæk og beplantning afskærmer jer. I flytter til et roligt nærmiljø, med få skridt til indkøb og under 200 meter til daginstitution. Skolen og et stort parkområde er ligeledes inden for gåafstand, og endelig er motorvejen er let tilgængelig.

Hadsundvej 124B,
9000 Aalborg

Type Rækkehus Boligareal 123 m2
Værelser
5
Pris 3.148.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.976 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00742 Byggeår 2016 Energimærke A2010 Plan 2 Grund 225 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
ce@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg