Kort
Galleri
Fuld skærm

Kildebækhøj 15,
9280 Storvorde

Helårsgrund 0 m2 rum
Pris 1.717.009 kr

Kildebækhøj – når kun det bedste er godt nok!

Den nye udstykning i Storvorde “Kildebækhøj” opfylder alle dine drømme.

Her er der udsigt og højt til himlen – med udsigt over Limfjorden, Mulbjerge og Lille Vildmose.

Udstykningen ligger på morænebakken Tofthøjen, og med 45 meters stigning fra bund til top, giver det udstykningen en stærk identitet. De terrænmæssige kvaliteter er med til at sikre de kommende grunde storslået udsigt til Limfjorden og engarealerne.

Udstykningen gennemskæres af grønne kiler/stisystemer – alle grunde har som minimum en side af grunden, der støder op til de grønne kiler, og dermed bindeled til det grønne og fællesskabet. Skolen, børnehaven, hallen og sportsbanerne ligger som nærmeste nabo – og tilmed uden der skal krydses trafikerede veje. I samme område finder du også tennisbaner, BMX-baner og ungdomsklub.

For foden af udstykningen ligger et af Danmarks smukkeste gadekær, hvor Kildebæk Kilden pibler op fra bunden af gadekæret. Her holder bussen, som hurtigt transportere dig til Aalborg m.m. Bag ved udstykningerne ligger der det skønneste kuperede skovareal, som lægger op til gå- og løbeture for hele familie, ligesom du også her finder gravhøjen “Tofthøj” der er Østhimmerlands højeste punkt.

FAKTA OM GRUNDEN
– Bebyggelsesprocent: 30%
– Max. byggehøjde: 8,5 meter
– Max antal plan: 2
– Gældende lokalplan: 8-1-103
– Byggepligt: Nej
– Overtagelse: 01.03.2020
– Tilslutningsafgifter kr. 115.464*

*Kontantprisen er oplyst inkl. tilslutningsafgifter til vand, kloak og el.

Kildebækhøj 15,
9280 Storvorde

Type Helårsgrund Boligareal 0 m2
Værelser
Pris 1.717.009 kr Ejerudgift pr.md. 1.406 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00947 Grund 1.073 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg