Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vesterbygade 21,
9520 Skørping

Villa 109 m2 5 rum
Pris 665.000 kr

Istandsat villa i hyggeligt lokalsamfund

Nu kan I bo centralt i Blenstrup og tilmed i en villa med et moderne istandsættelser i 2020. Her får I glæde af en indbydende atmosfære foruden andre højdepunkter såsom planløsningen og det hyggelige gårdhavemiljø.

Ejendommens facade præsenterer sig skarpt, og dermed fremgår opdateringerne allerede tydeligt udefra. Bilen parkerer I i garagen, og derefter træder I indenfor til en dejlig atmosfære. Lyset strømmer ind, hvilket ikke mindst ses, når solstrålerne oplyser det nydelige egeparketgulv, der er blevet lagt som led i de gennemgribende moderniseringer. Listen af disse forbedringer er lang, men eksempelvis kan dørene og almue-fodlisterne nævnes. Derudover er der også indlagt fjernvarme.

Stuearealet ligger op ad køkkenet, og i nær forbindelse kan I begive jer ud på badeværelset og lade blikket glide over det enkle udtryk, der både er tidløst og helt på linje med nutidige tendenser. I får også glæde af et disponibelt rum og et stort bryggers, før turen går til førstesalen, hvor der er et godt soveværelse med skabsvæg samt to disponible rum i boligstandard.

Slutteligt mangler I bare at se kælderens opbevaringspotentiale, da der befinder sig et disponibelt rum nederst.

Sommeren kommer I utvivlsomt til at tilbringe i gårdhaven, hvor I opstiller havemøbler og blomsterkrukker. De grønne fingre kan derudover komme i spil bagerst, hvor en oplagt køkkenhave med et drivhus gemmer sig.

Adressen placerer jer centralt og kun få skridt fra købmanden. Pendleren er tilgodeset med kun 15 minutters kørsel til Aalborg Øst, men bliver I i Blenstrup, finder I daginstitution og Blenstrup Skole til fods. Flere rekreative, grønne arealer kan også fremhæves, da de byder på både spejderhytte og bålhytte med Sankt Hans-fejringer i sigte.

Vesterbygade 21,
9520 Skørping

Type Villa Boligareal 109 m2
Værelser
5
Pris 665.000 kr Ejerudgift pr.md. 979 kr Udbetaling 35.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00837 Byggeår 1933 / 1971 Energimærke D Plan 3 Grund 421 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg