Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Th. Sauers Vej 68,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 111 m2 5 rum

Indflytningsklart rækkehus i børnevenlige omgivelser

Som ejer af dette skønne rækkehus er du bosiddende i grønne og børnevenlige Sauershøj tæt til alle byens attraktive faciliteter, herunder specielt Østerådalen og Golfparken, som er 2 af Aalborgs skønneste grønne arealer. Herudover byder området på et væld af indkøbsmuligheder samt gode muligheder for børnepasning. Aalborg centrum er kun 2,5 km. væk, ligesom der er kort afstand til motorvejstilkørslen.

Ejendommen er fra 1987 og ligger tilbagetrukket fra vejen, hvilket giver en rolig og ugeneret beliggenhed. Her er gode parkeringsmuligheder, grønne fællesarealer med legepladser, bålplads og bordbænkesæt. Ejendommen er arkitekttegnet og opført i flotte blødstrøgne teglsten med kulørte facader, som giver et flot udtryk. Der er tilknyttet en god ejerforening, hvor der er et rigtig godt sammenhold. De seneste par år har rækkehuset gennemgået flere forbedringer ude som inde. I 2014 blev der installeret nye hvide Rationel træ-/aluvinduer samt Velux tagvinduer og i den forbindelse blev alle lysninger og bundstykker ligeledes udskiftet. Desuden er alle indvendige døre udskiftet i 2014 samt ny varmeveksler monteret.

En rummelig entre byder dig indenfor i dette skønne rækkehus. Fra entreen er der adgang til det ene af husets to badeværelser. Badeværelset er flot istandsat, med en seperat bruseniche med delvis glasafskærmning og ligesom husets andet badeværelse, udstyret med nyt Ifö toilet. På badeværelset findes desuden vaskemaskine og tørretumbler. Entre og badeværelse er med gulvvarme. Køkkenet er med fuldintegreret hvidevarer, elementer i hvid højglans, som står i flot kontrast til det sorte køkkenbord med sort håndvask og mosaikfliser i børstet metal, som giver en smuk glans til hele rummet. I køkkenet får du et skønt sted at nyde dagens måltider med god plads til at samle venner og familie.

Direkte fra køkkenet kan du træde ud på din egen private 20 kvm. store sydvendte terrasse med nyere stakit på begge sider og grøn ligusterhæk. Her kan du ugeneret nyde de dejlige sommerdage og aftener i læ for vinden. En vindeltrappe fører fra entreen op til førstesalen og den rummelige lyse stue, hvorfra der kan åbnes op til fransk altan med udsigt over terrassen. Fra stuen har du adgang til et værelse, hvor der er god udsigt over byen.

Andensalen er med to soveværelser og badeværelse med nyt toilet. Det ene soveværelse er stort og rummeligt med god skabsplads og hyggelige skrålofter. Desuden er der indrettet en hems, som giver dig 4 ekstra bonuskvadratmeter. Badeværelset er med hvide vægfliser, mørkt linoleumsgulv og nyt skabsarrangement.

Alt i alt et pragtfuldt rækkehus ideel til den lille familie eller et attraktivt alternativ til lejligheden kun 10 minutters cykeltur fra Aalborg Centrum.

Th. Sauers Vej 68,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 111 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00239 Byggeår 1987 Energimærke b Plan 2 Grund 14.534 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1579945121lobth1579945121@bk1579945121
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg