Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Sandtuevej 27,
9200 Aalborg SV

Villa 116 m2 4 rum

Indflytningsklart rækkehus fra 2013 i Aalborg SV

På Sandtuevej 27 i det sydvestlige Aalborg kan I netop nu overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af dette indflytningsklare rækkehus på 116 kvadratmeter fra 2013. Her skal I blot koncentrere jer om at pakke flyttekasserne ud og sætte familienavnet på postkassen, før I kan kalde dette for jeres nye hjem.

I bosætter jer på en rolig vej med kort afstand til størstedelen af hverdagens fornødenheder, hvilket inkluderer skole, daginstitution, idrætshal, offentlig transport og indkøb. Der er heller ikke langt til grønne omgivelser, hvor I kan lufte børn, hund og løbesko, mens pendleren kan glæde sig over den nemme adgang til motorvejen.

Ved ankomsten parkerer I bilen i carporten, som tilknyttet har et skur. Inden døre kan I se frem til et behageligt indeklima takket være Nilan ventilationsanlægget samt gulvvarmen, der breder sig overalt. På ét veldisponeret plan finder I et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne samt tre indretningsvenlige værelser og to badeværelser med brusenicher, som er inddelt i et separat forældreafsnit og en børneafdeling.

Dertil kommer det åbne opholdsmiljø med loft til kip samt køkken-alrum og stue ud i ét, hvor I mødes på tværs af dagligdagsrutinerne. Hjemmelavede middage tilberedes ved stenbordpladen i det stilrene Invita-køkken, mens der lægges sidste hånd på lektierne ved spisebordet. Når alle er mætte, rykkes aftenhyggen hen i stuens bløde møblement, hvor I kan nå et par afsnit af yndlingsserien inden sengetid.

Fra opholdsmiljøet er der direkte udgang til den skønne og velanlagte have, hvor de yngste kan slå sig løs på græsplænen, mens de voksne passer grillen på fliseterrassen.

Skal dette være jeres nye hjem? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.

Sandtuevej 27,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 116 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00435 Byggeår 2013 Plan 1 Grund 349 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1586452233lobth1586452233@td1586452233
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg