Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Risdal 11,
9260 Gistrup

Villa 131 m2 4 rum

Indflytningsklar villa på stor grund i Fjellerad

Drømmer I om en gennemført og moderne i en villa med sjæl? Så bliver I uden tvivl begejstrede for denne formfuldendte ejendom. I Fjellerad finder I denne klassiske rødstensvilla med smukke uden- og indendørsrammer, der skaber en herlig base for familien. I bosætter jer i det naturskønne Fjellerad, hvor børnene både har gåafstand til skole og fritidsaktiviteter i form af byens idrætshal og stadion. Desuden finder i ikke langt fra villaen, den lokale købmand, samt busforbindelse direkte til Aalborg. Med bilen befinder i jer med kun 25 minutters kørsel fra et hav af shoppingmuligheder i Aalborg Centrum eller City Syd.

I Fjellerad er der mange muligheder for sociale aktiviteter som fastelavnsarrangement, bankospil, fællesspisning. Derudover er der mulighed for at leje kajak hos den lokale købmand, så man kan ro en tur på den nærliggende Lindenborg Å.

Villaen er opført i 1949 og fordeler sig over stueplan, første sal og en kælder. På den 1.000 kvadratmeter store grund ligger desuden en rummelig garage samt flere udhuse med et flot, ensartet udtryk. Der er en flagstang til festlige lejligheder eller afslappende solskinsdage, mens de mange terrasser er perfekte til at læne sig tilbage og nyde udsigten til en velholdt have.

Vindfanget fører jer til stueetagens forrygende fællesarealer. Her ligger nemlig det indbydende hvide køkken med herskabslåger og lækre, kontrasterende indslag i sort fra køleskabsdøren til ovnene og emhætten. Glæd jer til samværet i alrummet, mens retterne bliver til, samt de få meter hen til spisebordet, når middagen står dampende klar. På kølige vintermorgener knitrer det hyggeligt i brændeovnen, og der er nem forbindelse til de to stuer. I tilbygningen ligger der i øvrigt et værelse, mens der er gæstetoilet i gangen.

Førstesalen råder over yderligere to værelser, mens det skønne kælderplan byder på tre disponible rum og et stort, veludført badeværelse.

Ser I jeres nye hjem for jer? Ring for en fremvisning.

Risdal 11,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 131 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00484 Byggeår 1949 / 2010 Energimærke c Plan 3 Kælder 62 m² Grund 1.000 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1618351282lobth1618351282@ec1618351282
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg