Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Klarupvej 19,
9270 Klarup

Villa 140 m2 4 rum

Indflytningsklar villa med børnevenlig beliggenhed i Klarup

I hyggelige Klarup lidt uden for Aalborg ligger denne lyse og velindrettede halvandetplansvilla. Her kan I forvente jer en bolig, der er istandsat med respekt for husets historiske ane, hvor herskabelige detaljer såsom loftsbjælker og spær er bevaret. I får desuden stor lys stue, tre gode værelser og en skøn 19 kvadratmeter udestue som sælger har brugt som spisestue.

Med sine grå, hvide og sorte farver har denne villa et harmonisk udtryk, som passer godt til dets indre. For at leve op til nutidens komfort har huset gennemgået en række opdateringer – I kan for eksempel se frem til gulvvarme i hele stueplan inkl. udestuen og badeværelset på 1. salen, samt en centralstøvsuger og lyddæmpende vinduer ud mod vejen.

I stuen vil I opleve et fantastisk lysindfald, præcis ligesom i udestuen, der ligger badet i lyset fra de omkransende vinduer. En udmunding gør det i øvrigt særligt nemt at indrette stuen med en hyggelig læsekrog eller lignende. I det stilrene køkken med egetræsbordplade kan hjemmets kok glæde sig til at blive assisteret af en induktionskogezone fra 2020 og en ovn i arbejdsvenlig højde. Under badeværelsets regnbruser kan I betragte det smukke rum, der er udført med poleret granit, mosaiksten og en topmonteret vask. På førstesalen mødes I af tre værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet. Her finder I ligeledes hjemmets andet badeværelse i et tilsvarende stilrent udtryk.

Den aflukkede have byder på en betragtelig plæne, hvor børnene kan more sig med frisbee og vandpistoler. På træterrassen får I alle muligheder for at opholde jer i formiddags- og eftermiddagssolen, ligesom I kan anlægge højbede eller dyrke grøntsager i orangeriet.

I slår jer ned i et fredeligt område, hvor børnene kommer trygt i skole ad velfungerende stisystemer, som også fører til pasningstilbud og indkøbsmuligheder. Starter I bilen, kan I være i Aalborg Centrum inden for et kvarters tid, og står den på offentlig transport, kan I hoppe på bussen tæt på hoveddøren.

Klarupvej 19,
9270 Klarup

Type Villa Boligareal 140 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00425 Byggeår 1927 / 1986 Energimærke c Plan 2 Grund 548 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1597331875lobth1597331875@kt1597331875
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg