Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Regnar Juels Vej 10,
9210 Aalborg SØ

Villa 268 m2 6 rum
Pris 3.395.000 kr

Indflytningsklar villa i Gug

For enden af en lukket vej ligger denne rummelige villa, der med sin planløsning egner sig til at samle flere generationer under samme tag eller til udlejning af underetagen.

Husets rummelighed bliver synlig allerede fra gadeplanet, hvor I mødes af en dobbeltgarage og en stilren bolig med built-up-tag. Hovedtrappen er beklædt med klinker fra 2017, ligesom mange af husets vinduer og døre er skiftet i perioden 2011-2017.

I stueplanet venter jer et køkken fra 2018, som er udført med en skandinavisk æstetik og en induktionskogezone. Fra køkkenet har I adgang til de to stuer, der får tilført et strejf af elegance med smukke Junckers-parketgulve, og hvor en dekorativ, nedlukket pejs indbyder til familiehygge. På badeværelset kan I forvente et lyst rum, der er udført med fliser og en bruseniche. Stueplanet fuldendes af en værelsesafdeling med tre værelser samt et gæstetoilet.

Forestil jer at tilføre ekstra liv til boligen ved at huse et ungt par eller måske en bedsteforælder. Det får I mulighed for med denne kælder, der byder på et smagfuldt køkken fra 2016, som ligger i åben forbindelse med stuen, der har direkte udgang til haven. Badeværelset er ligeledes fra 2016, og her kan I se frem til flotte kontraster i sort og hvid. Hertil kommer et værelse samt et bryggers.

Udendørsarealerne udgøres blandt andet af en solrig terrasse, hvorfra I har udsigt over områdets trætoppe og tagrygge. I haven får I glæde af både roser og jordbær, og her er også plads til at dyrke grøntsager.

Fra adressen kan børnene komme trygt til skole ad det veludbyggede stisystem. Dagligdagens indkøb overstås nemt, da handlemulighederne i Gug er mange. Står den på shopping, kan bilen fragte jer til Aalborg Storcenter på omtrent ti minutter, og I får heller ikke langt til motorvejsnettet, som kan nås på få minutter.

Regnar Juels Vej 10,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 268 m2
Værelser
6
Pris 3.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.173 kr Udbetaling 170.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00442 Byggeår 1967 Energimærke c Plan 2 Kælder 110 m² Grund 898 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1590786542lobth1590786542@hi1590786542
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg