Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Sofievej 26D, ST.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 56 m2 2 rum

Indflytningsklar toværelses i Vejgaard tæt på Aalborg C

Er du på udkig efter en ejerlejlighed med en god planløsning og en stor, lys stue? Så er dette måske dit nye hjem. I Vejgaard cirka tre kilometer sydøst for Aalborg Centrum udbydes nu denne ejerlejlighed, der passer perfekt til singlen eller parret.

Ejendommen er opført i 1969, og du får brugsret til et kælderrum og en fælles vaskekælder. Der er ligeledes parkeringsmuligheder, mens cyklen kan holde i tørvejr i kælderen. Hertil følger en hyggelig have med græsplæne til fri afbenyttelse.

Lejligheden er oprindelig en stor 1V’er, men i 2016 blev der sat en væg op, så der nu er et separat soveværelse. I samme omgang fik hele lejligheden nye Swedoor-døre og i 2018 en ny éntre. I det meste af lejligheden er der flotte plankegulve i fyrretræ.

I den rummelige fordelingsgang er der et stort, indbygget skab med masser af plads til overtøjet. Herfra træder du ind i stuen, der ligger i åben forbindelse til køkkenet. Stuen har en god størrelse med plads til både sofahjørne og spiseafsnit. Trumfkortet er dog den franske altan med morgensol og en fin udsigt til havens grønne arealer.

Det hvide KVIK-køkken fremstår i pæn stand. Her er et komfur med kogeplade og et køleskab med fryser, som er elegant integreret bag skabslågerne. Fra gangen er der indgang til soveværelset, som har et vindue ud til gården. Badeværelset er udført med separat bruseniche, terrazzogulv og et Gustavsberg-toilet fra 2019.

Fra Sofievej 26D er der kort cykelafstand til Aalborg Universitet og Professionshøjskolen UCN, og 200 meter fra døren kører bussen ind til Aalborg Station og centrum. Du kan cykle til Netto på seks minutter, og Sohngårdsholmsparken ligger blot en rask gåtur fra hjemmet. Der er ligeledes nem adgang til motorvej E45, som kan rammes på ganske kort tid.

Kontakt os for en fremvisning

Sofievej 26D, ST.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 56 m2
Værelser
2
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00423 Byggeår 1969 / 2010 Energimærke d Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1586449268lobth1586449268@bk1586449268
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg