Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Revlingbakken 11, ST. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 69 m2 2 rum
Pris 995.000 kr

Indflytningsklar stor toværelses lejlighed

Nu har du chancen for at blive den lykkelige ejer af denne lejlighed, der ligger i cykelafstand til universitetet og Aalborgs mangfoldige centrum, hvorfor boligen er ideel til den studerende eller det unge par. Her har du hverken langt til indkøb eller busforbindelser for slet ikke at tale om butikker og spisesteder i Aalborg Storcenter og city. Hvis du ønsker en pause fra byens pulserende liv, er de grønne områder i Kornblomstkvarteret og Aalborg Zoo altid et besøg værd. Har du bil er der ligeledes rigtig gode parkeringsmuligheder udenfor lejligheden.

Du bydes velkommen i en indbydende entré, der fører videre ud i en hyggelig stue, der ligger i åben forbindelse med et køkken-alrum – og derved flyder opholdsmiljøet sammen til ét stort, dejligt alrum, der kan indrettes med spiseplads såvel som sofaarrangement. I stuen og soveværelset er der flotte massive parketgulve. I det tosidede køkken med masser af opbevaringsplads kan du fremtrylle kulinariske
oplevelser, når vennerne kigger forbi til middag. Køkkenet er stilfuldt indrettet med sorte køkkenskabe. Her finder du desuden en vaskemaskine og opvaskemaskine. Derudover byder lejligheden på et soveværelse med store vinduespartier, der trækker masser af naturligt lys ind. Sidst, men ikke mindst, venter der et pænt badeværelse, som er udnyttet på bedste vis.

Gennem hele lejligheden møder du en indretning hvor den røde tråd er gennemført, hvilket er med til at skabe nogle fantastisk lyse og luftige rum. Desuden blev boligen isoleret i 2018, og den fuldendes af et hyggeligt fællesareal, hvor der blev anlagt nye fliser og smukke, farverige blomster i 2017. Dertil hører en flisebelagt terrasse med borde og grillplads. Her skaber områdets store græsplæner og frodige træer en grøn kulisse til hverdagen, ligesom udsigten udover Aalborg også er med til at skabe nogle fantastiske rammer.

Ring for en fremvisning!

Revlingbakken 11, ST. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 69 m2
Værelser
2
Pris 995.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.977 kr Udbetaling 50.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00323 Byggeår 1969 / 1995 Energimærke d Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1586299489lobth1586299489@bk1586299489
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg