Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Glucksvej 28,
9200 Aalborg SV

Villa 95 m2 4 rum
Pris 1.645.000 kr

Indflytningsklar rækkehus i Frejlev med skøn sydvendt have

På en rolig, lukket vej i Frejlev nær Aalborg møder I dette skønne rækkehus tæt på alle dagligdagens fornødenheder. Skolebørnene får cirka 500 meter til Frejlev Skole, der inkluderer boldbane og idrætshal. Derudover er der gåafstand til busforbindelser, dagligvarebutikker og daginstitution. Fra adressen er I nær naturskønne Drastrup Skov, hvor det ikke bliver svært at finde en god løberute eller et sted at en gå tur med hunden. Endelig kan Aalborg City syd nås på 5 minutter, mens I kan være inde i Aalborg Centrum på 10 minutter.

Rækkehuset er supermoderne i den arkitektoniske fremtoning, ligesom indretningen er gennemtænkt uden spildplads. Huset er opført i 1984 og står flot med en gul og lys murstensfacade, med hvide karme om vinduerne og med et rødt tegltag på toppen.

Du bydes velkommen i en fin entré med plads til at hænge overtøjet. Herfra er der adgang til husets flotte badeværelse, som fremtræder lyst og moderne med flotte sorte klinker. Fra entréen er der ligeledes adgang til det store køkken/alrum med vinkelstue, hvori der kommer masser af lys ind fra de store sydvendte vinduespartier. Dette rum fik i 2019 den store overhaling med nyt tapet og spritnye trægulve. Herfra er der adgang til den fantastiske ugenerede terrasse/have, hvorpå solens stråler skinner i de fleste af døgnets lyse timer. Kan du ikke nøjes med en enkelt stue, er der på førstesalen fundet plads til endnu en fin stue, som nemt kan laves om til et ekstra værelse, hvis behovet er til det. Ydermere er førstesalen indrettet med to fine værelser.

Lyder boligen interessant? Ring allerede i dag for en fremvisning!

Glucksvej 28,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 95 m2
Værelser
4
Pris 1.645.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.934 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00446 Byggeår 1984 Energimærke b Plan 2 Grund 226 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg