Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Perikumvej 7, 2. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 69 m2 2 rum
Pris 1.395.000 kr

Indflytningsklar lejlighed med to sydvendte altaner

I Kornblomstkvarteret, der ligger super godt placeret mellem Aalborg centrum og City Syd, venter denne renoverede lejlighed på, at I rykker ind med flyttekasser og boligdrømme. Foruden en flot udsigt, der strækker sig over hustage og natur, får I et moderne hjem med et smart køkken, badeværelse, et værelse, vaskerum, stue og hele to altaner, så sommerdagene kan nydes under åben himmel.

Beliggenheden er attraktiv for jer, der ønsker cykelafstand til det meste og et nærområde, der også byder på skønne naturarealer. I bor nemlig kort fra Aalborglund og Lergraven, for bare at nævne nogle af de områder, som er ideelle til løberuten. Samtidig får I alle midtbyens fordele og butikkerne i City Syd indenfor rækkevidde, ligesom I er kort fra indkøbsmuligheder med nærmeste dagligvarebutik blot 350 meter fra lejligheden. Vil I med bussen, stopper den mere eller mindre lige udenfor hoveddøren.

Selve lejligheden har gennemgået en større modernisering i 2010’erne, der har frembragt et hjem fuld af højdepunkter, som I kan glæde jer til. Først og fremmest er der køkkenet i mørke toner, der komplementeres af vægdekoration i subway-stil, mens I på den praktiske side kan opstille et bord til de hurtige morgenmåltider. Stuen er lys og hyggelig med adgang til den ene altan, så I kan forlænge opholdsmiljøet ud under åben himmel. Den anden altan tilgås fra soveværelset, så det er oplagt at starte dagen med en kop kaffe herude. Begge altaner er i øvrigt orienteret mod syd. Både bryggers og badeværelset fremstår toplækkert og moderne i en stil, der harmonerer med køkkenet, hvilket bidrager til en rød tråd i lejligheden. Badeværelset er endda udstyret med en dejlig regnbruser. Til den ekstra opbevaring får I et kælderrum, og så er der gode parkeringsmuligheder ved ejendommen.

Kontakt os for en fremvisning.

Perikumvej 7, 2. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 69 m2
Værelser
2
Pris 1.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.653 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00673 Byggeår 1968 Energimærke C Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1638338400lobth1638338400@td1638338400
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg