Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Engtoftevej 31C, st.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 60 m2 2 rum
Pris 1.895.000 kr

Indflytningsklar lejlighed med solrig terrasse og egen garage i Vestbyen

I det attraktive Vestbyen i Aalborg ligger denne dejlige lejlighed, som nu kan blive din nye, trygge base. Boligen fremstår lys og moderne, og du kan se frem til stue og køkken i sammenhæng, et rummeligt soveværelse og et pænt badeværelse med vaskefaciliteter. Derudover giver beliggenheden dig kort afstand til lystbådehavnen, Vestre Fjordpark og centrums mange herligheder. Velkommen til.

Der er god grund til, at Vestbyen er blevet et attraktivt område i Aalborg, og med adresse på Engtoftevej 31C flytter du ind i et roligt og hyggeligt kvarter med gratis parkering. Herfra kan du spadsere til det stemningsfyldte miljø ved lystbådehavnen med Aalborg Street Food Køkkenfabrikken og Vestre Fjordpark, hvor du kan mødes med vennerne og bade om sommeren. Endelig er der kort vej til indkøb, busstoppested og Aalborg Vestby Station, mens en hurtig cykeltur bringer dig til shopping i gågaderne.

Lejligheden befinder sig i et moderne byggeri fra 2009, som er tegnet af N+P Arkitektur. Til boligen hører en garage, og har du ikke bil, kan den anvendes til opbevaring.

Du ankommer som det første til entréen, der fører dig videre ind i det dejlige opholdsrum med stue og køkken ud i ét. Her får sollyset frit spil gennem de høje vinduer og terrassedøren mod syd, hvilket skaber en fantastisk atmosfære i rummet. Køkkenet er pænt udført i en tidløs stil med hvide, grebsfrie fronter, og stuesektionen lader sig let indrette med både sofaen og spisebordet. Også soveværelset er lyst og indbydende med et indbygget skab og fine indretningsmuligheder. Til slut får du et veludnyttet badeværelse med en muret bruseniche og en vaskesøjle.

Prikken over i’et sættes af den solrige fliseterrasse mod syd. Her blive det skønt at tilbringe sommeren i selskab med venner og familie, der kan inviteres på en god grillmiddag under åben himmel.

Engtoftevej 31C, st.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 60 m2
Værelser
2
Pris 1.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.415 kr Udbetaling 95.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00879 Byggeår 2009 Energimærke A2010 Plan 1

Henrik Rosholm

Salg & Vurdering
40 80 89 45 / 72 300 242
kd.gi1653752995lobth1653752995@rh1653752995
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg