Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Ringkøbingvej 37,
9220 Aalborg Øst

Villa 116 m2 4 rum
Pris 2.595.000 kr

Indflytningsklar familievilla i attraktivt kvarter tæt på Herningvej Skole

Her får I en beliggenhed, der tilgodeser børnefamilien i høj grad, for denne renoverede villa er placeret tæt på Herningvej Skole i Nørre Tranders. Det attraktive kvarter bindes sammen med nærområdet gennem gode stisystemer blandt andet til bussen, som stopper få hundrede meter fra huset.

I kan også glæde jer til et hjem, der er indrettet uden spildplads med sprossedøre flere steder, så lyset kan flugte gennem rummene. Endda har man renoveret køkkenet og badeværelset i 2014. Det betyder, at hjemmets kok kan udfolde sig i et lækkert Invita-køkken med Composit borplade og ovn i ergonomisk højde og Quooker. Køkken-alrummet har også plads til spisebordet, og adgang til havestuen, som blev renoveret med tag, termoruder og afslibning af gulvet i 2018. Forestil jer lige at nyde morgenkaffen herude eller find brætspillene frem når regnen trommer på taget.

Stuen modtager skønne lysindfald, og rummet har fint plads til både en sofa, spisebord samt et hjørne til hjemmekontoret. Til slut får I tre værelser og et badeværelse i stueplan, mens kælderen består af to disponible rum, et toilet og et viktualierum. I huset er der desuden Miele vaskemaskine og tørretumbler.
Haven har også fået et løft, så den er nem at holde. Den hyggelige oase er afskærmet med hæk og hegn, og så er der flere terrasser, hvilket giver jer masser af plads til grillmiddage og loungemøbler. Her er også carport, udhus og drivhus, hvor I kan dyrke fristelser til frokostbordet.
Der er grønne arealer nær jer såsom disc golf-banen, der er et populært tiltag i området. Beliggenheden er i det hele taget ideelt til børnefamilien, da stierne gør det trygt og let at færdes, her er bredt udvalg af fritidsaktiviteter og gode pasningsmuligheder for de yngste. I er heller ikke langt fra Gigantium, AAU og det nye supersygehus.

Ringkøbingvej 37,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 116 m2
Værelser
4
Pris 2.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.208 kr Udbetaling 130.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00538 Byggeår 1940 / 1986 Energimærke e Plan 2 Kælder 51 m² Grund 849 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
hh@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg