Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Filstedvej 169,
9000 Aalborg

Villa 207 m2 7 rum
Pris 3.498.000 kr

Indflytningsklar etplansvilla i Vejgaard tæt på alle byens tilbud

Er I på jagt efter en lys, lækker og indflytningsklar bolig tæt på Aalborg midtbys mange tilbud? Så er det måske på Filstedvej 169 i Vejgaard, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her flytter I ind i en velindrettet etplansvilla, der blandt andet byder på fire værelser, to badeværelser og skønne opholdsrum.

Jeres kommende hjem ligger tæt på både Filstedvejens Skole, Vejgaard Østre Skole og flere daginstitutioner, så hverdagens puslespil bliver let at løse. I nærområdet er der også indkøbsmuligheder, og efter bare ti minutter på cyklen kan I være i Aalborgs levende centrum, mens de gode busforbindelser også hurtigt fragter jer derind.

Den fine, hvide villa er oprindeligt opført i 1958, men der er sidenhen renoveret og bygget til, så den fremstår lige til at flytte ind i. I 2011 blev huset tilbygget med fire værelser og et badeværelse, mens både køkken, alrum, stue og badeværelset blev renoveret i 2017.

Hjemmets hjerte er køkken-alrummet og stuen, der ligger side om side, og lader jer nyde hinandens selskab på tværs af aktiviteter. Køkkenet er flot og stilrent med hvide, grebsfrie elementer, og her er masser af opbevaringsplads bag låger og skuffer.

Derudover byder boligen på fire rummelige værelser, et walk-in-closet og to badeværelser, og endelig fuldendes planløsningen af et bryggers og et teknikrum.

Gennem de lune måneder bliver haven et naturligt omdrejningspunkt, og særligt er terrasseområdet et skønt sted at nyde en af sommerens mange grillaftener.

Lyder det fristende? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Filstedvej 169,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 207 m2
Værelser
7
Pris 3.498.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.774 kr Udbetaling 175.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00804 Byggeår 1958 / 2011 Energimærke C Plan 1 Grund 817 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg