Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hasserisvej 272,
9000 Aalborg

Villa 183 m2 6 rum
Pris 4.495.000 kr

Indflytningsklar etplansvilla i Hasseris

Denne villa i Hasseris tilbyder god plads til selv den store familie samt kort afstand til daginstitution og skole. I får en velholdt bolig med fire værelser, et hyggeligt køkken-alrum og et dejligt terrassemiljø.

Udvendigt præsenterer ejendommen sig nydeligt med gul murstensfacade og hvide vinduesrammer. Inden døre venter der jer en åben og moderne villa med et indbydende helhedsindtryk, der præger alle de 183 m2.

Indretningen er ideel til børnefamilien, som kan finde sig til rette i opholdsmiljøet med køkken-alrum, stue og den bekvemme alkove, der indbyder til historielæsning eller stille stunder. Køkkenet tager sig flot ud med de hvide elementer, som står i fin kontrast til det sorte gulv. Her kan hjemmets kok også glæde sig over en dampovn foruden den almindelige ovn og en induktionskogezone. Fra køkkenet er der et par trin op til alrummet, hvor måltiderne kan indtages foran vinduespartiet. Via entréen kan I træde videre ind i den rummelige stue, som modtager et dejligt lys og har udgang til haven. Villaen byder på fire værelser, hvoraf ét har en særlig pæn størrelse samt flere indbyggede skabe. Dertil kommer to badeværelser – det ene er indrettet med badekar, mens det andet er med bruseniche.

Til villaen hører der også en garage på hele 46 m2, hvoraf 10 m2 er indbygget udhus. Over garagen er der rig mulighed for opbevaring i det store loftrum, og i udhuset er der adgang til en hyggelig vinkælder.

Udelivet foregår på den rummelige, sydvendte terrasse, hvor I kan nyde en solstråle, mens børnene udfolder sig på plænen. Haven er holdt i en enkel stil og kræver ikke meget vedligehold.

Fra villaen kommer I nemt til Gl. Hasseris Skole – det kræver blot en cykeltur på fem minutter. Ligeledes finder I daginstitution og indkøbsmuligheder inden for gåafstand. Er I til oplevelser i det fri, er der under en kilometer til Aalborglund eller cirka ti minutter på cykel til Nordens Kridtgrav.

Lyder dette som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte os i dag for en fremvisning.

Hasserisvej 272,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 183 m2
Værelser
6
Pris 4.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.264 kr Udbetaling 225.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00440 Byggeår 1948 / 2008 Energimærke c Plan 1 Grund 776 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1590787825lobth1590787825@bc1590787825
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg