Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Trekanten 9,
9270 Klarup

Villa 146 m2 4 rum
Pris 2.498.000 kr

Indflytningsklar etplansvilla i det børnevenlige Klarup

Det er på en blind vej i rolige omgivelser, at I møder denne flotte villa, der er gennemgribende moderniseret, og som derfor er lige til at flytte ind i. Adressen er attraktiv, og I kommer til at bo i et børnevenligt kvarter, hvor børnene trygt kan færdes i området.

Med denne beliggenhed får børnefamilien altså optimale betingelser med trygge stisystemer, som nemt og bekvemt fører til Klarup Skole. Ligeledes finder I samtlige pasningstilbud til de yngste, mens vejen til nærmeste dagligvarebutik tillige kan tilbagelægges til fods. Endelig kan I snøre løbeskoene og begive jer ud i de naturskønne omgivelser i Lundby Bakker.

Villaen fra 1969 strækker sig over 146 kvadratmeter og præsenterer sig pænt inde som ude, da boligen gennemgik en større modernisering i 2013. Det er især værd at nævne, at boligens køkken-alrum, entré og master bedroom er renoveret, hvor der er anlagt Wavin-gulvvarme og nye gulve – blandt andet med smukke, keramiske fliser fra Marazzi.

Boligens hjerte er det herlige køkken-alrum, hvor det stilrene køkken brillerer med hvide fronter og en massiv træbordplade. Der er ydermere et tilstødende viktualierum. I stuen kan I snildt indrette en sofakrog og et spiseafsnit nær vindueskarnappen. Fra stuen er der udgang til udestuen, hvor brede vinduesflader bader rummet i dagslys og således forlænger sæsonerne i begge ender.

De tre værelser ligger samlet i den anden ende af boligen, hvoraf det ene værelse har eget badeværelse og walk-in-closet. Badeværelset er flot indrettet med dobbeltvask, en bruseniche med regnbruser samt et badekar med vandfaldsarmatur. Dertil kommer endnu et badeværelse og et bryggers.

Udenfor folder haven sig ud med flere terrassemiljøer, som strækker sig fra øst til vest, og her kan I sidde ugeneret, mens I tænder op i havepejsen, og børnene leger på plænen.

Trekanten 9,
9270 Klarup

Type Villa Boligareal 146 m2
Værelser
4
Pris 2.498.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.578 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00085 Byggeår 1969 / 1994 Energimærke d Plan 1 Grund 723 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1590784130lobth1590784130@kt1590784130
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg