Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Sjællandsgade 87, st. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 66 m2 3 rum

Indflytningsklar 3ver tæt på Østre Anlæg

Få hundrede meter fra Østre Anlæg kan du flytte ind i denne skønne lejlighed. Om du skal bo her selv, sammen med den bedre halvdel, din spirende familie eller en bofælle er op til dig. Planløsningen gør det hele muligt med to værelser, en rummelig stue samt et køkken og et badeværelse med separat brus. Det hele fuldendes af et hyggeligt gårdmiljø.

Med adresse i Øgadekvarteret får du alle Aalborgs tilbud inden for rækkevidde, når du til fods bevæger dig til Østre Anlæg, centrum og Vejgaard. Udforsk derfor de mange madsteder, specialforretninger eller oplev de grønne byoaser. Desuden bliver hverdagslogistikken let at tilrettelægge, da indkøb og lignende faciliteter befinder sig i gåafstand.

Selve ejendommen blev til i 1926, og præsenterer sig fra vejen med en hvid facade, hvide vinduesrammer, og det hele toppes af et rødt tag. Din lejlighed ligger i stueetagen, så det bliver ingen sag at smutte ned i kælderens vaskerum og ordne den praktiske tøjvask.

Til daglig bliver du forkælet af en indbydende atmosfære, hvor de lyse gulve breder sig næsten over det hele, og lyset strømmer ind. Du kommer dermed også til at føle dig hjemme med det samme, når du stiller spisebordet og indretter den hyggelige sofakrog. Det er heller ikke svært at forestille sig, hvordan de to værelser bliver til soverum for store og eventuelle små medlemmer af husstanden, et eksklusivt walk-in-closet eller måske et hjemmekontor. Ved siden af finder du badeværelset, som fremviser moderne valg med lys i spejlet og en stilfuld regnbruser. Dette efterlader køkkenet, hvis kvadratmeter afrunder boligen.

I sommermånederne kan du nyde skyggen under det store træ, holde picnic på plænen eller mødes med venner og familie ved de mange bordbænkesæt.

Kan du se det for dig? Kontakt os med det samme.

Sjællandsgade 87, st. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 66 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00659 Byggeår 1926 Energimærke D Plan 1

Simone Einfeldt Bak

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
sb@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg