Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Stationsmestervej 15, 2. TV.,
9200 Aalborg SV

Ejerlejlighed 85 m2 3 rum

Indflytningsklar 3Ver i Skalborg

I Aalborg-bydelen Skalborg finder I netop nu denne dejlige, treværelses lejlighed, som blandt andet kan prale med at være særdeles velindrettet og fuldt ud indflytningsklar med helt nye mat-lakerede asketrægulve. Med to soveværelser og fine opholdsrum egner boligen sig ydermere fortrinligt til parret såvel som den spirende familie.

Jeres nye hjem befinder sig i en nydelig, gulmuret ejendom med et skønt grønt fællesareal, hvor I kan fange solen og få frisk luft.

Tag trappen op til anden sal, hvor en hoveddør åbner op til den praktiske fordelingsentré, der fører ind i samtlige rum, hvorfor den er et herligt knudepunkt for hjemmet. En anden lækker detalje ved entréen er desuden de faste skabe, der giver plads til overtøjet og alle pakkenellikerne.

Boligen har to skønne soveværelser, hvoraf det ene har rum til garderoben bag de hvide skydedøre, der matcher entréens skabe. Kig herefter på det tidsløse badeværelse med vaskesøjle, separat bruseafsnit og et behageligt farvevalg.

I det tosidede køkken fortsætter stilen med hvide fronter, sølvgreb og en sortnistret bordplade. Atmosfæren er desuden let og indbydende, da overskabene er placeret særligt højt, og elementerne er endda arrangeret således, at der kan være en mindre spisekrog. Rundturen afsluttes i den lyse stue, som har udgang til dejlige sydvendt altan.

Den attraktive beliggenhed betyder, at I er nær alle byens tilbud – hvad end der er tale om Aalborgs gågader, Skalborg Station eller City Syds brede udvalg af butikker. Herudover er der gåafstand til børnehave og indkøb, mens Sofiendalsskolen let nås på cykel.

Kan I se det for jer? Bestil en fremvisning.

Stationsmestervej 15, 2. TV.,
9200 Aalborg SV

Type Ejerlejlighed Boligareal 85 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00202 Byggeår 1969 Energimærke c Plan 1

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1576306086lobth1576306086@bak1576306086
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg