Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kielersvej 3, 1.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 75 m2 3 rum
Pris 1.695.000 kr

Indflytningsklar 3V’er centralt i Aalborg

På Kielersvej 3 centralt i Aalborg har I nu mulighed for at overtage denne nyrenoverede og møblerede treværelses lejlighed med pejs. I kommer til at bo i et stille kvarter midt i byen nær det gamle godsbaneareal og Kildeparken samt med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Indenfor en radius af blot én kilometer finder I således både skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, mens pendleren kan glæde sig over nærheden til både stationen og motorvejen.

Boligen er renoveret i november 2018, hvor der blandt andet blev malet, lakeret trægulve i stuen og i soveværelset, lagt nyt gulv i køkkenet og på badeværelset samt lavet helt nyt køkken og bad. I kan derfor se frem til et fuldstændigt indflytningsklart hjem, hvor alt undtagen toilettet er nyistandsat.

På ejendommens første sal træder I over dørtærsklen til lejlighedens entré, hvor der på venstre hånd er adgang til toilettet. Til højre udfolder det nye Ikea-køkken sig med hvidt interiør toppet af en flot træbordplade. På nær køleskabet er alle hårde hvidevarer fra november 2018, så hjemmekokken får de perfekte rammer at tilberede livretterne i.

Videre finder I det rummelige soveværelse, der har et indbygget skab med spejlskydelåger og adgang til det separate baderum med bruseniche. Gennem buede døråbninger er der åben forbindelse mellem køkkenet og stuen. I stuen kan I med fordel placere et spisebord i nichen ved vinduet samt et behageligt sofaarrangement foran pejsen, der spreder en hyggelig og indbydende stemning, som I kan samle jer omkring i de kølige måneder. Afslutningsvis møder I endnu et indretningsvenligt værelse, der kan fungere som børneværelse, kontor eller hobbyrum alt efter jeres behov.

Ejendommen kan tilmed bryste sig af gode parkeringsforhold, et vaskerum, depotrum og en dejlig fælles have med terrasse.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Kielersvej 3, 1.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 75 m2
Værelser
3
Pris 1.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.829 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00170 Byggeår 1927 / 2003 Energimærke d Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1594402055lobth1594402055@bc1594402055
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg