Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Borgergade 2, 1. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 74 m2 2 rum
Pris 1.745.000 kr

Indflytningsklar 2Ver midt i Aalborg

Det bliver ikke mere centralt end Borgergade i Aalborg, hvorfra I på ganske få minutter kan gå til havnebadet, Jomfru Ane Gade, gågaden og en bred palet af spisesteder samt takeaways. Foruden en attraktiv beliggenhed får I en sublim lejlighed i en flot ejendom, der er ved at gennemgå en omfattende renovering, hvorfor facaden snart står knivskarpt med nye vinduer og døre, ligesom taget bliver gennemgået.

Selve lejligheden er på samme vis moderniseret, hvilket sammen med høje lofter og nostalgiske detaljer har frembragt et super lækkert hjem, der endda ikke rigtigt har været beboet, siden det blev opdateret. Boligen er opdateret i 2021, hvor der blandt andet er opsat nyt køkken og bad, ligesom vægge og gulve har fået en tur. Derudover er også el og VVS lavet.

Lejligheden fremstår meget lys og rummelig, og under istandsættelsen har man bevaret den smukke stuk og rosetterne, ligesom de lange, brede gulvbrædder bidrager til en lækker æstetik i hjemmet. De nostalgiske elementer kontrasteres med newyorker-vægge i stuen og soveværelset, hvor de rå mursten fuldender det visuelle udtryk. Foruden den hyggelige stue og et fint soveværelset får I et stilrent køkken med grebsfrie elementer og overskabe til opbevaring. På badeværelset er der brus og vindue til udluftning, mens entréen har plads til sko og jakker. Bemærk også, at man har en forventning om, at renoveringen af ejendommen påvirker energiforbruget positivt.

Beliggenheden er perfekt for jer, der vil bo midt i Aalborg, så I kan nyde godt af byens mange caféer og spisesteder samt nattelivet. Gågadens mange tilbud, Friis, Nytorv og meget andet er ligeledes indenfor rækkevidde, og så kan I stige på bussen omtrent 50 meter fra lejligheden. I de varme måneder er det helt store plus havnefronten, hvor Jomfru Ane Parken, havnebadet og alle de mange arrangementer trækker jer ud i solen.

Endvidere skal det nævnes, at ejerforeningen råder over parkeringspladser i baggården til blot 150 kr./md. Disse er pt. udlejet, men der er mulighed for at komme på venteliste.

Borgergade 2, 1. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 74 m2
Værelser
2
Pris 1.745.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.373 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00778 Byggeår 1897 Energimærke D Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
cb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg