Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Ferskenvej 62,
9000 Aalborg

Villa 110 m2 4 rum
Pris 2.595.000 kr

Indflytningklar villa i børnevenligt kvarter

Drømmer I om et indflytningsklart hus, hvor der er kælet for hver en detalje? Så tag med os til Ferskenvej 62 i Gl. Hasseris. Her finder I nemlig denne velindrettede villa, som står klar til at modtage sine nye ejere. Selvom der på papiret blot er 110m2 er der her udover en stort bryggers på 27m2. Hver en kvadratmeter er utrolig veludnyttet. Et eksempel herpå, er at der er fundet plads til tre store og rummelige værelser.

Boligen er totalrenoveret indvendigt i 2017. Her er blandt andet lavet nye gulve, et flot snedker egetræskøkken, nyt badeværelse, nye lofter, nye vinduer, nyt bryggers, nye døre samt nyt el i hele huset.

Mens den lange indkørsel fører jeg op til huset, kan I betragte den nydelige have, og når bilen er parkeret, kan hjemmet tilgås via boligens flotte entré. I bliver budt velkommen i den flotte entré, hvorfra der er adgang til boligens flotte lyse køkken/alrum og den hyggelige stue med biopejs. Fra både stuen og køkken er der direkte adgang til den store sydvendte træterasse, der løber hele vejen rundt om huset og over i baghaven. Hjemmet er endvidere indrettet med tre store og rummelige værelser, samt et nydeligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Ydermere er husets gamle garage i dag indrettet som et stort bryggers, hvor der er gode vaskefaciliteter samt god mulighed for opbevaring.

Udenfor kan I glæde jer over en skøn have med to terrasser – den forreste har sol fra morgen til aften, mens den bagerste har eftermiddags- og aftensol. Den grønne græsplæne indbyder til børneleg, og hækken skaber en fin afgrænsning.

I får adresse i et attraktivt og familievenligt kvarter på lukket vej nær dagpleje, børnehave og Gl. Hasseris Skole. Til fods tager turen til Limfjorden eller Hasseris Enge blot ti minutter, mens Hasseris’ indkøbsmuligheder kun er en cykeltur væk. Endelig er der let tilgang til E45 – perfekt for pendleren.

Bestil en fremvisning og hør mere.

Ferskenvej 62,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 110 m2
Værelser
4
Pris 2.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.607 kr Udbetaling 129.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00257 Byggeår 1970 / 1981 Energimærke e Plan 1 Grund 797 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1569202194lobth1569202194@bk1569202194
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg