Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Landmandsgade 12,
9293 Kongerslev

Villa 79 m2 3 rum

Indbydende villa i naturskønne omgivelser i Nørre Kongerslev

Nu kan I få nøglerne til denne villa, der byder på en lys og indbydende indretning med et køkken i åben forbindelse med stuen og tre værelser. Udelivet leves i den solrige have, der udgør en fantastisk oase og støder ud til åbne marker. Tilmed kan I glæde jer over en fredelig beliggenhed i hyggelige Nørre Kongerslev.

Villaen præsenterer sig på charmerende vis med hvidpudset facade og halvvalmet tag. Byggeåret er 1884, men et enkelt blik på villaen indenfor afslører, at der ikke er meget tilbage af det oprindelig hus. I stedet finder I på Landmandsgade 12 en flot moderniseret bolig, der imødekommer ethvert par eller families krav til komfort.

Køkkenet er udført i delvis åben forbindelse med stuen, så I nemt kan nyde hinandens selskab på tværs af aktiviteter. Her får I et moderne køkken med hvide elementer og matchende greb, der let brydes af træbordpladen. Stuen har en lys atmosfære, og brændeovnen sørger for en hyggelig stemning. Her er også en terrassedør, så maden kan hurtigt bæres fra køkkenet og ud i solen i det læfyldte gårdmiljø.

I øjeblikket byder boligen på et badeværelse med en glasafskærmet bruseniche samt tre værelser, hvoraf det ene oplagt kan anvendes som fjernsynsstue. Nær dette rum er der et flot disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. Endelig er der fyrrummet med udgang til træterrassen.

Haven er skøn med terrasseområder og plads til udfoldelser på græsplænen.

I kommer til at bo i en idyllisk landsby omgivet af smuk natur og med nærhed til et grønt areal med legeplads og bordbænkesæt. Der er cykelsti til Kongerslev med skole, indkøb og fritidsliv, og Østkystens badestrande i Dokkedal og Øster Hurup ligger på den anden side af den fredede natur ved Lille Vildmose.

Ring for en fremvisning på 72 100 128.

Landmandsgade 12,
9293 Kongerslev

Type Villa Boligareal 79 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00692 Byggeår 1884 Energimærke E Plan 1 Grund 800 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1634362134lobth1634362134@ec1634362134
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg