Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Kærvej 18,
9210 Aalborg SØ

Villa 119 m2 5 rum

Indbydende og velindrettet villa med dejlig have i Visse

I Visse finder I denne dejlige villa, som er perfekt til familien. Her får I en ideel beliggenhed tæt på åbne marker, og samtidig har I kort kørselsafstand til Aalborgs centrum. Boligen har endvidere en optimal planløsning, og faciliteterne tager sig moderne ud, så I får skønne rammer om hverdagen. Som prikken over i’et kan I glæde jer til at fordrive solskinsdagene på havens store, sydvendte terrasse.

Hverdagen glider let, for I kommer til at bo tæt på skoler, og der er gåafstand til det nærmeste pasningstilbud, indkøb samt busforbindelser. På godt fem minutter kan I tilmed være på motorvejen og komme videre ud i resten af landet.

Huset præsenterer sig nydeligt og velholdt med gul murstensfacade og en velanlagt forhave med gangsti og indkørsel til garagen samt carporten. Hoveddøren åbnes til en lys entré, der fremviser boligens gennemgående parketgulv. Rummet glider over i en praktisk fordelingsgang, der viser ind til de fleste af husets rum. Går I ned mod venstre, kan I overskue den private afdeling med tre værelser og et lækkert badeværelse fra 2015. Farveskalaen spænder over varme naturfarver, og i den flotte bruseniche samt over vasken er der fine mosaikelementer. Afdelingen rummer også bryggerset med vaskemaskine og tørretumbler.

I det nyere køkken fortsætter herlighederne. Her tilberedes middagen omgivet af et indbydende HTH-inventar med hvide fyldningslåger, induktionskomfur og elegante mørke kakler på bagvæggene. Middagen serveres i den vinkelformede stue, der naturligt lader sig inddele i en spisesektion og et opholdsrum. I hjørnet mod haven finder I desuden boligens fjerde værelse, som er oplagt til forældrene.

Baghaven giver jer adgang til et værksted, og så er der både græsplæne og terrasse.

Ring for en fremvisning.

Kærvej 18,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 119 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 52-00146 Byggeår 1965 Energimærke c Plan 1 Grund 704 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1569202372lobth1569202372@kt1569202372
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg