Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Godske Lindenovs Vej 231,
9210 Aalborg SØ

Rækkehus 118 m2 4 rum

Indbydende og velindrettet rækkehus i Gug

På en lukket vej i Gug møder I dette dejlige rækkehus i gåafstand til legepladser, daginstitutioner og Seminarieskolen. Der er heller ikke langt til gode indkøbsmuligheder og sportsaktiviteterne i Gigantium. Derudover er I placeret blot fire kilometer fra Aalborg Centrum, hvor I finder kulturelle oplevelser, spisesteder og shoppingmuligheder.

Rækkehuset byder på 118 velindrettede m2 fordelt over stueplan og førstesal. Indenfor de sidste tre år er der sket et væld af moderniseringer – eksempelvis i 2015, hvor der er lagt nye gulve i alle rum, med undtagelse af de tre værelser. I 2016 blev indkørslen anlagt med nye fliser, afløb og tagrender. Derudover er badeværelset ligeledes fra 2016 og køkkenet er fra oktober 2017. Alle istandsættelser er udført med et blik for detaljen, fokus på kvalitet og et stilrent udtryk, som alt i alt skaber et indbydende og smukt hjem.

Ved ankomst til huset parkeres bilen i carporten med et tilhørende skur. I entréen finder I gæstetoilettet på venstre hånd, og I møder trappen op til førstesalen. Her gemmer reposen på et walk-in-closet og leder videre til tre værelser, det ene med indbygget skabsvæg og et elegant badeværelse med gulvvarme, en bruseniche i glas samt nyere vaskefaciliteter fra Bosch.

Tilbage i stueplan udfolder hjemmets opholdsmiljø sig, hvor det tidsløse køkken ligger i åben forbindelse med stuen. Vordingborg-køkkenet er udvalgt efter finesserne og den mærkbare kvalitet. De hvide, grebsfrie elementer er ledsaget af en smuk og mørk bordplade med struktur i, som sammen med de integrerede hårde hvidevarer understreger de rene linjer. Mens I lægger sidste hånd på aftensmaden, mødes familien omkring spisebordet i stuen med udsyn til de bløde møbler. I stuen bliver I mødt af et fint lysindfald fra vinduespartiet med dør ud til den overdækkede terrasse og gårdhave med plads til blomsterkrukker, krydderurter og hyggestunder.

Kontakt os i dag.

Godske Lindenovs Vej 231,
9210 Aalborg SØ

Type Rækkehus Boligareal 118 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 51-00139 Byggeår 1974 Energimærke d Plan 2 Grund 155 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1560787757lobth1560787757@bc1560787757
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg