Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Falstersgade 17, 1. TV.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 61 m2 2 rum

Indbydende 2Ver i Aalborg

Drømmer I om en lys lejlighed med central beliggenhed I Aalborg? Så skal I læse med her. Denne 2Ver emmer nemlig af en indbydende atmosfære, og så er grundplanen veludnyttet i en grad, der tilmed også gør den delevenlig. Beliggenheden med gåafstand til Aalborg Centrum er ligeledes i top.

Hoveddøren åbner op til entréen med garderobeskab, hvor den gode stil starter med pæne trægulve, som breder sig til stuen og værelset. I stuen underbygges charmen endvidere af stukkatur og loftroset, mens sprossevinduerne mod vest sikrer jer et behageligt lysindfald. Størrelsen tillader jer både at have sofaafsnit og spisesektion, eller I kan vælge at benytte stuen som et værelse og have en spisekrog i køkkenet – det er der nemlig plads til. Køkkenet fremtræder i øvrigt stilrent med hvide fronter samt grå bordplade, og så får amatørkokken gode forhold med et gaskomfur.

Som en særlig lækker detalje har badeværelset gennemgået en grundig renovering i 2018, således det nu fremstår skarpt og moderne. Således beriges rummet nu af smalle, hvide fliser, et pænt badeværelsesmøbel og et væghængt toilet. Lejligheden afrundes af det anseelige soveværelse, som har et klædeskab med skydelåger og spejl.

Der er fin mulighed for at opbevare jeres ting, for I råder både over et loftrum og et ni m2 stort kælderrum. Ligeledes kan I se frem til at få gode parkeringsforhold i den fælles gård, der også har bordebænkesæt. Ejerforeningen er utrolig velfungerende med mange imødekommende mennesker, og som en bonus er det tilladt at have kæledyr.

På ganske få minutters gang når I til hyggelige Østre Anlæg, hvor I kan nyde jeres fritid under åben himmel i de smukke omgivelser. Kun lidt længere væk åbenbarer Aalborgs mange specialbutikker, supermarkeder og spisesteder sig for jer. Professionshøjskolen UCN og Aalborg Universitet befinder sig begge i cykelafstand.

Bestil en fremvisning.

Falstersgade 17, 1. TV.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 61 m2
Værelser
2
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00318 Byggeår 1920 / 2005 Energimærke e Plan 1

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1590784182lobth1590784182@hh1590784182
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg