Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Nørholmsvej 276,
9000 Aalborg

Landbrugsejendom 148 m2 4 rum
Pris 2.495.000 kr

I pagt med naturen nær Aalborg

Denne landejendom ved Nørholm er virkelig idyllisk. Huset er kalkmalet med buede vinduer og stråtag, I har udsyn til Limfjorden, og en lille bæk løber ind over grunden. Ikke nok med det, så er boligen godt indrettet og rummer 148 kvadratmeter. Grunden er på knap 4,8 ha, så der er mulighed for hobbylandbrug, hestehold eller lignende.

Ejendommen er bygget i 1900. Charmen ses med det samme udefra med den landlige stil på stuehuset. Ved siden af ligger en udbygning med solceller på taget. De kører på den gamle ordning, og I bliver glade for, at de stort set balancerer strømforbruget med minimale, årlige udgifter.

Før I bevæger jer indenfor, kan vi indskyde, at der er en integreret garage mod nord. Den er udstyret med en fjernbetjent aluport, og sammen med to disponible rum udgør den gavlen i den ene længe. Herfra kommer I til værelserne. I har tre soverum side om side, og derudover er der et gennemgangsrum.

I stedet for at gå ind via garagen, kan I benytte entréen. Gør I det, kommer I til den store stue, hvor I mærker en rar stemning med masser af lys og den stemningsskabende pejs for enden. Køkkenet ligger i forlængelse, og videre ses endnu en stue. Netop køkkenet er moderniseret og har gulvvarme, hvilket også gælder for badeværelset, som ligger bag bryggerset. Planløsningen fuldendes af et gæstetoilet.

Udenfor er der en stor plæne med hæk, flere terrasser og et overdækket opholdsmiljø med vindruer om sommeren. I får også en frugthave med blandt andet æbler og pærer, og endelig er der anlagt en køkkenhave.

Sidst, men ikke mindst, har I ikke langt til de daglige tilbud med cirka ti minutters kørsel til skole, indkøb og daginstitution i de omkringliggende byer Nørholm, Sønderholm og Gammel Hasseris.

Nørholmsvej 276,
9000 Aalborg

Type Landbrugsejendom Boligareal 148 m2
Værelser
4
Pris 2.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.176 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00883 Byggeår 1900 Energimærke D Plan 1 Grund 47.964 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg