Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Frederiksensvej 2,
9492 Blokhus

Fritidshus 98 m2 4 rum

Hyggeligt sommerhus med skønt terrassemiljø

Sommerhusområdet i Blokhus er blandt de absolut bedste, og nu kan I blive de nye ejere af en charmerende ejendom, som ligger i det smukke landskab. Tilmed er den Nordjyske ferieby kendt for at have en af Nordeuropas bedste badestrande, så I kan se frem til mange solrige stunder ved Vesterhavet.

Huset emmer af autentisk feriehygge og tilbyder alt det, man forbinder med en rigtig sommerhustur. Her er endda mange sovepladser, da I får tre værelser samt et fint badeværelse med brus. Stuen er også noget så skøn med en stemningsskabende brændeovn og plads til både en sofa og et spisebord, mens den åbne forbindelse til køkkenet skaber et dejligt, socialt miljø.

Udenfor har I jeres egen oase med terrasse både foran og bagved huset, så I får mest muligt ud af sommerdagene. Som en fin detalje er flagstangen placeret på klitten, der også skærmer af til terrassen. Yderligere er her en carport med et tilknyttet anneks.

Beliggenheden er perfekt, uanset om I er til action oplevelser i Fårup Sommerland eller en stille slentren gennem Blokhus by, der nås på omtrent ti minutter via stisystemet, som ligeledes fører til vandet. Her er de blå bølger altid klar til en kølig dukkert. Det er også oplagt at pakke rygsækken med madpakker og drage på vandretur i naturen, der breder sig over skov, klit og hede. Her er desuden en del mountainbikeruter og ridestier – hestene kan lejes hos ridecentret. I kan også besøge Skulpturparken eller nyde et godt måltid hos hos byens kendte og hyggelige Restauranter.

En herlig plet på danmarkskortet – der skal opleves. Book en fremvisning.

Frederiksensvej 2,
9492 Blokhus

Type Fritidshus Boligareal 98 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00507 Byggeår 1960 / 1999 Plan 1 Grund 2.620 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1597325611lobth1597325611@hi1597325611
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg