Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

H.J. Rinks Vej 6,
9210 Aalborg SØ

Villa 120 m2 4 rum

Hyggelig villa med arkitekttegnet tilbygning

På en rolig, blind vej med et godt naboskab ligger denne spændende villa, der har en unik fremtoning grundet den arkitekttegnede tilbygning fra 2002. Boligen er lys med blandt andet toilet på hver etage og den skønneste have, hvor børnene kan lege, mens I nyder tilværelsen. Velkommen til.

I bosætter jer tæt på flere uddannelsesinstitutioner, herunder Aalborghus Gymnasium og HF, ligesom der er skole, pasningstilbud og gode indkøbsmuligheder i nærområdet. Det tager heller ikke lang tid at nå centrum på cyklen, men det er også let at tage bussen, som stopper omtrent 200 meter fra huset. Kort fra jer er der endda på fitness, bibliotek, legeplads, hundeskov og Sohngårdsholmparken, hvor løbeskoene kan luftes.

Der er løbende foretaget forbedringer på huset, som fik nyt køkken i 2018, og samme år væltede man en væg på førstesalen, så et hyggeligt fællesareal blev frembragt.

I stueplan findes opholdssektionen, som består af køkkenet med klassiske udskæringer, træbordplade og ovn i ergonomisk højde. Fra køkkenet er der åben forbindelse til alrummet, der leder jer videre ind i stuen, som er noget helt særligt med synlige bjælker og vinduerne under loftet. Både alrum og stue har havedøre, så opholdsmiljøet forlænges ud under åben himmel i de varme måneder. Endelig er der et badeværelse med bruseniche, inden I går videre ovenpå. Heroppe er der etableret to værelser og et fællesrum samt endnu et toilet. Rundturen afsluttes i kælderen med egen indgang, to disponible rum og et badeværelse.

Den opvoksede have bliver et herligt aktiv, når dagene tilbringes udendørs. På græsplænen er der plads til trampolinen og badebassinet, mens den vestvendte terrasse er ideel til grillmiddagene. Fortil har I desuden en carport.

Er det jeres boligdrøm? Tag første skridt – book en fremvisning.

H.J. Rinks Vej 6,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 120 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00565 Byggeår 1956 / 2002 Energimærke c Plan 3 Kælder 56 m² Grund 784 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1610794641lobth1610794641@hh1610794641
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg