Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Grønnegade 7, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 43 m2 2 rum
Pris 748.000 kr

Hyggelig lejlighed i Vejgaard

På en stille vej i Vejgaard får du mulighed for at slå dig ned i dejlige rammer, der udspiller sig i en hyggelig toværelses stuelejlighed, hvor du bliver en del af en lille ejerforening med kun fire boliger. Der er skiftet vinduer i 2019, mens ejendommen blev malet udendørs i 2020, og endelig i 2021 er taget skiftet, mens den fælles have er endnu et plus.

Beliggenheden er ideel for dig, der vil cykle til AAU, gå til midtbyens mange tilbud og samtidig bo tilbagetrukket i et dejligt område med et godt butiksliv, takeaways og gode busforbindelser. Du kan også nemt smutte til bageren eller søge mod Østre Anlæg, der summer af liv i de varme måneder. Vil du til midtbyen, hvor spisesteder, shopping, Jomfru Ane Gade og havnefrontens hyggelige atmosfære venter, så kan du nemt begive dig afsted til fods eller på cyklen.

Alle kvadratmeter er super godt udnyttet i boligen, som tager imod dig i en indbydende stue med plads til både sofa og spisebord, så du kan invitere vennerne på sushi og god vin, når weekenden sættes i gang. Dit køkken er også klar til, at du kan finde kogebogen frem, og de lyse elementer er endda opstillet med overskabe, så du får ekstra opbevaringsplads. I flisebadeværelset er der væghængt toilet og brus, mens det sidste, du skal se, er soveværelset, hvor der er plads til hele garderoben og dobbeltsengen, ligesom der også er fundet plads til en vaskesøjle.

I de varme måneder bliver fælleshaven et herligt aktiv, for herude kan du grille eller slappe af med en god bog i de grønne rammer med masser af sol.

Lyder alt dette som din boligdrøm – så tøv ikke med at booke en fremvisning.

Grønnegade 7, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 43 m2
Værelser
2
Pris 748.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.364 kr Udbetaling 40.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00781 Byggeår 1915 Energimærke C Plan 1

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
ce@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg