Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kastanievej 9,
9000 Aalborg

Villa 210 m2 9 rum
Pris 7.995.000 kr

Historisk villa med sjæl og charme i Hasseris

I bogen “Hasseris – fra landsby til forstad” ses et billede af denne historiske bygning i et smukt marklandskab. Denne betagende villa, Rolighed, fra 1898 er nemlig én af de første ejendomme i området, og der er værnet om denne fantastiske baggrund. Således kan I nu overtage et sjælfuldt hjem, smukt renoveret med respekt for den oprindelige stil, med moderne komfort, hele fem værelser, store opholdsrum og en anvendelig kælder.

Stukkatur, originale trægulve, synlige hanebånd og elegante sprossevinduer lægger stilen for dette herlige hjem. Familien kan samles i de to stuer en suite og køkken-alrummet, som blot adskilles af franske døre. Maden tilberedes ved gaskogezonen i det minimalistiske køkken med en massiv mahognibordplade, og I tager let et glas isvand fra amerikanerkøleskabet. Den ene af stuerne udmærker sig med en karnap, og opholdsmiljøet udgør i det hele taget skønne rammer for festlige lejligheder. Hallen er imponerende med en brændeovn, så den indrettes snildt med et læseområde. Det er desuden herfra, at I opnår forbindelse til det ene værelse, og etagen fuldendes af et gæstetoilet.

På førstesalen venter de resterende fire værelser og et lækkert badeværelse med hjørnebadekar, rummelig bruseniche og en terrazzobordplade med to helstøbte håndvaske. Det andet badeværelse placerer sig i kælderen sammen med en række disponible rum, heriblandt kælderværelse, vinklæder, bryggers og et boksrum.

Haven er anlagt med to terrasser, så I kan nyde en brunch med pandekager og jordbær i sommerens morgensol såvel som en grillmiddag i dagens sidste stråler. På plænen er der plads til fangeleg og kongespil, og hobbyentusiasten får rum til redskaber i garagen.

I kan glæde jer til et naboskab, som på fin vis kombinerer hjælpsomhed med privatliv. Ejendommen er placeret på en lukket vej i et attraktivt område, hvor I hurtigt kommer omkring til skov, fjord og midtby – kort fortalt er alle Aalborgs herligheder i gå- eller cykelafstand. Det samme gælder i øvrigt for skole, daginstitution, indkøb og station.

Kastanievej 9,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 210 m2
Værelser
9
Pris 7.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.272 kr Udbetaling 400.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00450 Byggeår 1898 Energimærke c Plan 3 Kælder 60 m² Grund 964 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1593831111lobth1593831111@td1593831111
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg