Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hobrovej 738,
9230 Svenstrup J

Villa 180 m2 6 rum

Herskabelig ejendom med central beliggenhed i Svenstrup – udsigt til park og sø

På én af Svenstrups bedste adresser beliggende direkte op til Svanemølleparken og søen helt centralt i byen venter denne herskabelige 3-etagers villa på at byde nye ejere velkommen. Fra hoveddøren er der blot fem minutters gang til skole, flere dagligvarebutikker samt offentlige transportforbindelser, mens der kun er fem minutters kørsel til City Syd og Aalborg.

Ejendommen, der daterer sig helt tilbage til 1909, præsenterer sig i en særegen arkitektonisk stil med masser af sjæl og charme indvendigt. Tilmed gør boligens fleksible planløsning det muligt at bo to generationer under samme tag, indrette fantastisk teenageafdeling eller udleje hele underetagen, der har egen indgang og fungerer som selvstændig villalejlighed. Selvom boligen løbende er vedligeholdt, vil den næste køber sikkert være fristet af at modernisere dele af ejendommen.

Boligens stueplan består af en rummelig stue, et funktionelt spisekøkken samt et stort soveværelse. I stuen kan der indrettes både spiseafsnit, sofaarrangement og flere afdelinger – blandt andet i facadefremspringets krog, hvor et stort glasparti giver kig til parken. Stuen har i øvrigt brændeovn, spindeltrappe til første sal og adgang til en af mange solterrasser.

Første sal rummer to fine værelser og et badeværelse, og fra begge værelser er der udgang til altan. Især fra den sydvendte er udsigten til parken og søen helt eminent. Boligen fuldendes af den spændende underetage med spisekøkken, stort værelse og to badeværelser. Der er trægulve i det meste af boligen – også under tæpperne.

Den stemningsfulde have er anlagt i to niveauer med havedam, stensætninger og adskillige terrasser. Du kan anlægge køkkenhave i den ene ende af haven, hvor du også kan høste frugter fra træerne. Til villaen hører en garage med værksted.

Velkommen til Hobrovej 738 – en lille perle i Svenstrup!

Hobrovej 738,
9230 Svenstrup J

Type Villa Boligareal 180 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00297 Byggeår 1909 Plan 3 Grund 840 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1594402385lobth1594402385@hi1594402385
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg