Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Astavej 1,
9280 Storvorde

Villa 153 m2 4 rum
Pris 2.195.000 kr

Haveidyl og en renoveret villa til børnefamilien i Storvorde

Storvorde er perfekt for børnefamilien, der ønsker trygge og rolige rammer i hverdagen, men samtidig nem adgang til Aalborgs store udvalg af tilbud og arbejdspladser, som I når på omtrent 15 minutter bag rattet. På en attraktiv adresse ud til åbne marker venter denne renoverede villa nu på nye beboere.

Hverdagen på Astavej 1 præges af en nem rute til skolen, som nås via stisystemer, ligesom I efter blot lidt over én kilometer finder indkøbsmuligheder. Byen har også børnehave, bibliotek og masser af fritidsaktiviteter, mens bussen under 200 meter fra hjemmet fragter jer rundt. Området byder også på den skønneste natur, og hvis I hopper på cyklen, når I let Limfjordens bredder.

I 2017 blev villaen forvandlet, da man foretog en større opdatering med blandt andet modernisering af køkkenet. Derudover blev der lagt klinker og trægulve, mens også badeværelset, vægge, fodlister og inderdøre stod for tur. Alt dette får I glæde af, når I pakker flyttekasserne ud og møblerer den hyggelige stue, som har pejs og havedør. Køkken-alrummet imponerer straks hjemmets kok, og her er alle hårde hvidevarer, dog undtaget opvaskemaskinen, udskiftet fra 2017 og frem, så I kan tilberede måltiderne med hjælp fra en lækker gaskogeplade. Fra køkkenet er der en dør til bryggerset, og de fire værelser er samlet ved et gangareal. Tre af dem er med faste skabe, mens det oplagte forældresoveværelse rummer en stor skabsvæg. Badeværelset tilfører ekstra komfort med en håndklædetørrer og både herinde samt på gæstetoilettet er der berøringsfri armaturer.

Den overdækkede terrasse forlænger sommeren, og det nedgravede bålsted samler jer på de lune aftener, hvor I rister skumfiduser og nyder den idylliske atmosfære, som understreges af det åbne marklandskab bag boligen. Fortil er der en carport med to tilknyttede skure.

Astavej 1,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 153 m2
Værelser
4
Pris 2.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.220 kr Udbetaling 110.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00636 Byggeår 1975 / 1976 Energimærke d Plan 1 Grund 787 m²

Simone Einfeldt Bak

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
sb@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg