Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hasserisvej 102, 2.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 162 m2 3 rum
Pris 5.395.000 kr

Hasserislejlighed med luksusdetaljer i liebhaverklassen

Lejligheden på 2. sal har massive og gennemgående plankegulve, hvide gipslofter og ikke mindst fyldningsdøre med paneler. Fra den rummelige opholdsstue er der udgang til en altan, og i kombination med stor loftshøjde i alle lejlighedens rum, giver dig en fornemmelse af den mondæne stil, som lejligheden rummer.

Farvevalget på den øverste etage, afspejler den nordiske natur i den højloftede og lette boligindretning. Klassiske og store vinduespartier lukker lyset ind, og en effektiv lydisolering fjerner al unødig støj udefra.

De smukke plankegulve fører gennem opholdsrummet videre til det store soveværelse. Ligeledes er der fra opholdsrummet adgang til et smukt badeværelse med klinkegulve, væghængt toilet, brus, flot badekar og vaskefaciliteter. Lejligheden på 2. sal adskiller sig her ved et gennemgående loft, der er ført til kip, med fritlagte, originale bjælker og en hems med fuld ståhøjde.

Reformkøkkenet er arkitekttegnet med æstetik og funktionalitet for øje. Der er en fin balance mellem den moderne enkelhed og et tidløst design, hvor de klassiske elementer rummer optimale opbevaringsmuligheder. Kvaliteten er gennemgående med planlimet køkkenvask i en eksklusiv Corian-bordplade, og stilrene Grohe-armaturer understøtter designets perfekte finish. Der er masser af plads at boltre sig på, og alt er inden for rækkevidde i en perfekt kombination af form og funktion. Resultatet er et lyst og eksklusivt design.

Et genveksanlæg sikrer dig et godt indeklima med en behagelig og konstant cirkulerende udskiftning af luften i boligen. En klimavenlig og økonomisk attraktiv løsning.

Desuden er der brugsret til en parkeringsplads i den oplyste gård samt gæsteparkering. Bemærk, at der medfølger et depotrum med gulvvarme i kælderetagen, med god plads til opbevaring. Dertil et disponibelt rum til fælles benyttelse. Book en fremvisning af lejligheden allerede i dag på tlf.: 72 300 242.

Hasserisvej 102, 2.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 162 m2
Værelser
3
Pris 5.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.488 kr Udbetaling 270.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00263 Byggeår 1930 / 2019 Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1586453878lobth1586453878@bc1586453878
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg