Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Fælledhaven 16,
9280 Storvorde

Villa 124 m2 4 rum
Pris 998.000 kr

Håndværkertilbud centralt i Storvorde

Muligheden for at etablere dit drømmehus med en god beliggenhed midt i Storvorde by, hvor børnene trygt kan færdes til skole og fritidsaktiviteter. Her får du en unik mulighed for at sætte dit eget præg på en rustik villa med masser af muligheder. Boligen er beliggende på en 805 m2 grund så er din store drøm et nybyggerhus, så kunne der også være muligt at bygge nyt i et allerede etableret område.

Du kommer til at bosætter dig i et område, hvor du har alle dagligdagens fornødenheder i overskuelig afstand fra hoveddøren. Således kan du foretage hverdagens indkøb under 500 meter væk, mens Tofthøjskolen nås på omtrent fem minutter på cykel. Byen byder videre på et godt sammenhold, og der arrangeres med jævne mellemrum gadefester.

Beboelsesarealet opmåles til 124 kvadratmeter, der fordeler sig over halvandet plan. Boligen indeholder i dag primitivt køkken, badeværelse og stue. På førstesalen er der to værelser og et uudnyttet loftrum, som kunne etableres til et ekstra værelse. Garagen er i dag lavet om til et disponibelt rum.

Kunne denne bolig være noget for dig, så ring og bestil en fremvisning på 72 100 128.

Fælledhaven 16,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 124 m2
Værelser
4
Pris 998.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.867 kr Udbetaling 50.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00791 Byggeår 1944 / 1984 Energimærke E Plan 1 Grund 805 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1638337523lobth1638337523@hh1638337523
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg