Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Egense Hjørnet 5,
9280 Storvorde

Villa 114 m2 5 rum
Pris 2.995.000 kr

Gammel fyrmesterbolig lige ud til Kattegat

Drømmer I om et charmende bolig, hvor I kan mærke historiens vingesus? Så kig med her, for nu har I en helt unik mulighed for at tilegne jer denne gamle fyrmesterbolig på Egense Hjørnet 5 nær Egense. Her venter jer en charmerende bolig, der breder sig over to velindrettede plan, og som for alvor imponerer med den eminente beliggenhed lige ud til havet. Nyd både weekendture og ferier med den smukke og foranderlige udsigt, hvor I kan komme helt ned i gear.

Huset er placeret på en stor grund, som løber lige ned til vandkanten. Her kan I nyde en utrolig ro og fred, mens der hverken er langt til indkøbsmuligheder eller offentlig transport.

Den gamle ejendom er opført i 1878 og udbydes for første gang til almindeligt salg. Huset er løbende vedligeholdt, senest med moderniseret badeværelse. I får en utrolig solid ejendom med skifertag og et fundament af kampesten, da det oprindelige fyrtårn var placeret direkte ovenpå boligen. Den fantastiske grund er nemt anlagt med lægivende træer bagtil og med frit udsyn til havet.

Træd indenfor i en mindre entré, som leder direkte ind i køkkenet, der er veludført med lyse elementer og en hyggelig spisekrog. Herfra er der indgang til stuen, hvor en brændeovn varmer behageligt, mens de originale fyrretræsplanker pryder gulvet. Fra stuen er der åben forbindelse til udestuen, så I nemt kan indrette jer med både spiseafsnit og bløde møbler. I stueplan finder I også badeværelset med badekar, som er udført med flotte, hvide fliser. Førstesalen gemmer på to gode værelser samt to disponible rum med god plads til opbevaring. Der er trods boligens alder dejligt højt til loftet.

Nyd den helt særlige stemning i det historiske hus, som skal opleves. Book en fremvisning.

Egense Hjørnet 5,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 114 m2
Værelser
5
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.429 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00279 Byggeår 1878 / 1985 Energimærke e Plan 2 Kælder 6 m² Grund 5.547 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
ce@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg