Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nørholmsvej 27,
9000 Aalborg

Villa 157 m2 6 rum
Pris 3.995.000 kr

Totalrenoveret arkitekttegnet villa

Beliggenheden i Gl. Hasseris med gå- og cykelafstand til alt samt korte afstande til fjorden, Kridtgraven og Hasseris Bymidte giver jer mulighed for at skræddersy en hverdag, som matcher jeres fremtidsdrømme. Samtidig kan I snart pakke flyttekasser ud i et arkitekttegnet og stemningsfuldt hus, der i 2021/2022 har gennemgået en totalrenovering, mens den sydvendte have er hyggelig med frugttræer og ugenerede rammer til sommerdagene.

Planløsningen matcher den moderne families ønsker, og I mødes af et godt indeklima og en dejlig stemning i hjemmet, som er energioptimeret. I forbindelse med moderniseringen er der etableret gulvvarme i det meste af huset, og på begge etager pryder smukke BerryAlloc-gulve i sildebensmønster. Overetagen er bygget op på ny med loft til kip, ligesom taget, døre og vinduer er skiftet, og det er værd at bemærke, at boligen virker væsentligt større og mere rummelig, end den er umiddelbart syner udefra.

Lysindfald og akustik har været i fokus, og det ses eksempelvis i underetagen med Troldtektlofter. Her får I et lækkert køkken-alrum med elementer fra Vordingborg Køkkenet, havedør og en tilstødende stue, hvorfra I også kan træde ud på terrassen. Et praktisk bryggers med HTH-inventar står klar til vasketøjet, og så fuldendes etagen af et soveværelse og et badeværelse med nedsænket badekar. Går I ovenpå, er der en møblerbar repos og tre værelser. Fra de to sydvendte værelser er der udsigt ud over den frodige og private have.

Haven har fået et stort løft, og her er der både frugttræer, klatretræer og den store bøg. Den sydvendte terrasse bliver skøn, når I inviterer familien til fødselsdagsfest, og så er forhaven faktisk helt ny med belægning, græs og ligusterhæk fra 2022.

Beliggenheden med et kvarters cykeltur til Aalborg centrum giver jer virkelig mange fordele, for I bor skønt i Gl. Hasseris med Nørholms naturskønne rammer til den ene side og bydelens muligheder til den anden.

Nørholmsvej 27,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 157 m2
Værelser
6
Pris 3.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.972 kr Udbetaling 200.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00997 Byggeår 1963 / 1976 Energimærke C Plan 2 Grund 867 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg