Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Niels Lykkes Gade 15,
9400 Nørresundby

Villa 138 m2 4 rum

Flot villa med attraktiv beliggenhed i Nørresundby

Den flotte villa på Niels Lykkes Gade 15 er beliggende i Skansen – et attraktivt boligområde i Nørresundby. Facaden fremstår flot velholdt, og dertil er der valgt et sortglaseret tegltag, der passer perfekt til villaen. Du befinder dig på en skøn beliggenhed ved det grønne område, Skanseparken, med blot få hundrede meter til byens centrum. Der er desuden blot 600 meter til Limfjorden, hvor du kan gå lange ture og nyde de rolige omgivelser. Dertil skal det selvfølgelig nævnes, at der blot er ca. 1,5 km til Aalborg centrum. Du bor med andre ord tæt på både indkøb, daginstitutioner, skole osv.

Villaen har gennemgået en række forbedringer i 2003. Samtlige vinduer er udskiftet til vedligeholdelsesfrie plastvinduer. Foruden soveværelse og badeværelserne, er alle gulve også lagt i 2003, og 1. sal er desuden renoveret.

I stueplan består villaen af entré, badeværelse, køkken og stue. I entré og køkken er der lyse gulve. Køkkenet er fra Modulia med hvide låger med udskæringer, hvilket passer perfekt til villaens udtryk. Du får et dejlig lyst køkken med mulighed for at have en spiseplads. Der er tilmed god skabsplads i de mange under- og overskabe. På denne etage finder du også den store stue, som er et skønt og indbydende opholdsrum med et godt lysindfald og et smart slidstærkt laminatgulv. Rammerne er skabt til at indrette spise- og sofastue. Til sidst får du, på denne etage, et badeværelse i original stand med gulvvarme.

Bevæger du dig videre op på 1. sal finder du en særskilt værelsesafdeling bestående af i alt tre værelser og hertil et badeværelse. Det flotte laminatgulv fra stueplan er videreført på repos og de to værelser på 1. sal, hvilket giver en god sammenhængende stil. Her får du også et pænt badeværelse med bruseniche og et rummeligt badeværelsesmøbel. Til sidst tilbyder villaen vaskerum og et disponibelt rum i kælderen.

Ude kan du nyde omgivelserne i den hyggelige have. Her kan du også benytte den overdækkede terrasse samt et anvendeligt udhus med god opbevaringsplads.

Ønsker du at bo centralt i forhold til Nørresundby – og Aalborg centrum, er denne flotte villa måske dit næste hjem.

Niels Lykkes Gade 15,
9400 Nørresundby

Type Villa Boligareal 138 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 51-00191 Byggeår 1916 Energimærke e Plan 2 Kælder 35 m² Grund 473 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
cb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg