Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Heimdalsgade 24,
9000 Aalborg

Villa 160 m2 5 rum

Flot villa i skønne Vejgaard

På Heimdalsgade 24 i Vejgaard står denne flotte villa klar til at slå dørene op for sine nye ejere – skal det være jer? I kan se frem til 160 kvadratmeter bolig foruden 85 kvadratmeter i den anvendelige kælder, så her er rigelig plads til hele familien.

I bosætter jer få kilometer fra Aalborgs pulserende byliv samt tæt på Aalborg Universitet og det nye super sygehus. Hverdagens fornødenheder er ligeledes inden for kort rækkevidde i form af skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, indkøb og offentlig transport. Mens pendleren desuden kan glæde sig over den nemme adgang til motorvejen.

Ejendommen er gennemgribende renoveret fra kælder til kvist siden 2017, hvilket blandt andet omfatter nyt el, vvs og efterisolering. Inden døre er de pæne oprindelige plankegulve dog bevaret, hvilket skaber en særdeles charmerende stemning.

Hjemmets stueplan er primært dedikeret til opholdsrum med to hyggelige stuer, en pragtfuld udestue samt et lækkert køkken-alrum med biopejs. Svane-køkkenet er særdeles veludstyret med Quooker, Neff-pyrolyse/dampovn, Eico-emhætte, induktionskogezone, motoriseret kølefryseskab og opvaskemaskine fra Siemens.

Der er badeværelse både i stueplan og på førstesalen, og begge byder på gulvvarme, sildebensklinker og Svane-elementer. Dertil kommer sanitet fra Børma og Grohe samt Duravit-toilet og badekar på overetagen, hvor der endda kan tilsluttes et TV.

Førstesalen råder ydermere over tre indretningsvenlige værelser, og en etage længere oppe findes et disponibelt rum samt en veludnyttet og rummelig hems. Afslutningsvis består kælderen af tre disponible rum, et værksted og et praktisk renoveret bryggers med luftcirkulation.

Udendørs får I fornøjelsen af en hyggelig oase i den lukkede og aflåste gårdhave, som er helt ugeneret om sommeren, når der er blade på træerne. Udearealet er velanlagt med en træterrasse i to niveauer og en hyggelig havedam til karper.

Heimdalsgade 24,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 160 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00389 Byggeår 1928 Energimærke d Plan 3 Kælder 85 m² Grund 306 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586451302lobth1586451302@kt1586451302
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg