Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Regnar Juels Vej 8,
9210 Aalborg SØ

Villa 287 m2 7 rum
Pris 3.295.000 kr

Flot udsigtsvilla beliggende højt i populære Gug

Villaen er opført på en 905 kvm stor grund og beliggende på toppen af en børnevenlig lukket vej. Via et godt stisystem er der meget kort afstand til skole, daginstitutioner og indkøb samt til lokale busforbindelser. Desuden er der via stisystemet kort afstand til Østerådalens rekreative naturområde. Bibliotek, sportsfaciliteter, apotek m.v. ligger ligeledes i nærområdet.

Her får man nærmest to boliger under samme tag. Fra vejen er villaen flot repræsenteret med grønne arealer og en anlagt sti til hoveddøren. Vi mødes af en rummelig entré med masser af plads til indretning. Herfra er der adgang til flot spisekøkken med alt i hårde hvidevarer og alt i god kvalitet. Fra både entré og køkken er der adgang til stuen, som kan rumme både spisestue og dagligstue. Her er flotte trægulve og åben pejs samt store vinduespartier, som giver et dejligt lys indfald. Fra stuen er der ligeledes udgang til dejlig terrasse med nedgang til ekstra terrasse og den flotte have. Fra terrassen er der en fantastisk udsigt, så langt øjet rækker. Tilbage i entréen er der ligeledes adgang til et gæstetoilet og en fordelingsgang med skabe langs væggen. Herfra er der adgang til tre gode værelser og et stort badeværelse. Ideelt til børnefamilien, hvor børnene kan puttes og afskærmes fra stuen, hvis man samme aften underholder gæster.

I den nederste etage finder vi et åbent lyst køkken med adgang til spiseplads, et stort badeværelse med vaskefaciliteter og to store værelser. Fra begge værelser er der direkte udgang til terrasse og have og etagen her har endda sin egen indgang fra vejen. Helt perfekt til teenageafdeling eller som udlejningsbolig. Det er muligt at lukke op til øverste etage og man har hver sin indgang til boligen. En villa med mange muligheder for indretning, samt en villa med udsigt over grønne arealer så langt øjet rækker.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Regnar Juels Vej 8,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 287 m2
Værelser
7
Pris 3.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.750 kr Udbetaling 165.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00398 Byggeår 1967 Energimærke c Plan 2 Kælder 152 m² Grund 905 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1586454979lobth1586454979@hi1586454979
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg