Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Brombærvej 5,
9000 Aalborg

Villa 127 m2 5 rum

Flot, renoveret villa i børnevenligt kvarter i Gl. Hasseris

På en stille vej med masser af børnefamilier i Hasseris ligger denne toplækre, renoverede villa, som nu er klar til nye ejere. Boligen har fire værelser i stueplan samt gode bonuskvadratmeter i kælderen, og derudover et fantastisk udemiljø, hvor I skal glæde jer til at nyde sommeren.

Beliggenheden nær Gl. Hasseris Skole, KFUM Hallen, legepladser, tennisbaner og fitness giver jer masser af muligheder i hverdagen, hvor I også drager fordel af nærheden til indkøb og offentlig transport. Vil I en tur i Salling eller til koncert i Musikkens Hus tager det heller ikke lang tid at tilbagelægge de få kilometer til centrum på cyklen. I kan gå til Rotunden, Kridtgraven og Limfjorden, for bare at nævne nogle af de fantastiske naturområder nær jer.

Fra 2015 og frem har huset gennemgået en større renovering med udskiftning af blandt andet tag, vinduer, køkken og badeværelser, og fokus har været på vedligeholdelsesfrie materialer. Rundturen starter i det smarte køkken med integreret opvaskemaskine og køleskab samt adgang til både entréen og stuen, hvilket skaber et dejligt flow i hjemmet. Inde i stuen strømmer sollyset ind gennem det store glasparti med skydedør, mens den smukke, lukkede pejs midt i rummet fuldender visionen om et hyggeligt opholdsmiljø. De fire værelser og badeværelset er samlet ved fordelingsgangen, som I kan lukke af til, og slutteligt har I gæstetoilettet nær hoveddøren.

I 2017 blev der lavet nye gipslofter, spots og gulvvarme i en stor del af kælderen, som består af fem disponible rum, et bryggers og et toilet – alt sammen af høj standard. Kælderen har også egen indgang.

Udendørs er facaden pudset op med indfarvet netpuds i 2018, og haven, der er placeret bag huset er helt ugeneret med et stort magnoliatræ, der skærmer af, samt en hyggelig terrasse til grillmiddagene. Fortil er der en garage.

Brombærvej 5,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 127 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00639 Byggeår 1974 Energimærke c Plan 2 Kælder 127 m² Grund 740 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1618350152lobth1618350152@td1618350152
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg