Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Stampen 19,
9280 Storvorde

Villa 112 m2 4 rum

Flot renoveret villa i ”årets landsby” nær Aalborg

Velkommen indenfor i denne renoverede villa, der ligger dejligt placeret i Gudumholm nær Aalborg. Byen er kendetegnet af godt sammenhold samt venlige naboer og blev i 2013 udnævnt til ”årets landsby”. Her får I således både en skøn bolig med udsigt til naturen samt en herlig beliggenhed i et sundt lokalsamfund blot en halv time fra Aalborg centrum.

De røde mursten blev lagt i 1983, og siden da har huset undergået et væld af istandsættelser – i 2016 blev facaden fuget om, og i 2018 blev taget og vinduerne skiftet. Indkørslens belægning er fra 2014, og året efter blev der installeret en ny varmepumpe. I kan desuden se frem til et behovstyret ventilationsanlæg med varmegenvinding, og moderniseringer der generelt er foretaget i vedligeholdelsesfrie materialer.

Også indenfor fremstår hjemmet helt indflytningsklart. I træder over dørtærsklen til 112 indbydende kvadratmeter, og det sociale liv får helt optimale betingelser i det udsøgte opholdsrum. Her flyder den store stue sammen med Invita-køkkenet fra 2015 med en fuldsvejset Corian-bordplade, Quooker samt hårde hvidevarer fra Siemens. Samme år blev gulvene i køkkenet, stuen og bryggerset isoleret og forsynet med gulvvarme, og ovenpå strækker der sig et gulv i et nydeligt trælook. Opholdsrummet virker både lyst og rummeligt, og i villaens anden ende udfolder der sig tre værelser, der deles om et fint badeværelse.

På begge sider af boligen er der terrassearealer, og i den store have kan I forlænge sommeren i udestuen samt dyrke alskens grønt i drivhuset. Afslutningsvis får I en carport med et tilhørende skur, og en gåtur gennem det hyggelige kvarter fører jer til skole, børnehave, indkøb og idrætshallen.

Ring for en fremvisning.

Stampen 19,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 112 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 52-00105 Byggeår 1983 Energimærke a Plan 1 Grund 1.002 m²

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kab@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg