Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Rødtjørnevej 14,
9210 Aalborg SØ

Villa 247 m2 8 rum
Pris 3.895.000 kr

Flot renoveret familiehus på en stor grund i Gug

For enden af en lukket vej i Aalborg-bydelen Gug møder I denne renoverede og yderst charmerende ejendom med to separate boliger. Der er dermed masser af plads til familielivet samt mulighed for erhverv eller at bo flere generationer sammen. Selve stuehuset med 210 m2 i ét plan har oprindeligt været en del af en landejendom, og i den tidligere stald er der etableret en lejlighed på 78 m2. Dertil kommer en pragtfuld, fritliggende udestue og den parklignende have.

Med adresse på Rødtjørnevej 14 får I det bedste fra to verdener, for I kommer til at bo helt ugeneret på den dejlige grund tæt på alle hverdagsbehov og Aalborg centrum. I en radius af knap halvanden kilometer finder I Gug Skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested. Derudover tager det omtrent fem minutter bag rattet til centrums mange tilbud.

Ejendommen fra 1910 toner frem med en antracitgrå facade, der prydes af hvidsprossede vinduer og døre samt idylliske bonderoser voksende langs husmuren. Begge boliger har gennemgået en omfattende renovering over en kortere årrække, og resultatet er to moderne hjem med kvalitetsløsninger, som forenes fint med de originale, velbevarede detaljer.

I stuehuset samles familien i det store opholdsrum, hvor stuen ligger i åben forbindelse med det lækre køkken, der er forsynet med en Corian-bordplade og en Quooker. Hertil supplerer et alrum og to stuer en suite. Den attraktive forældreafdeling består af et rummeligt soveværelse med adgang til et walk-in-closet og et dejligt badeværelse. Huset afrundes af to værelser, et brusebadeværelse og et bryggers.

Lejligheden rummer et opholdsrum med stue og køkken samt to værelser og et badeværelse.

Herligheden fuldendes af den smukke udestue, som udgør et ekstra opholdsrum i sommerhalvåret. Hertil kommer de solrige terrasser, og det hele indrammes af høje træer på den naturskønne grund.

Langs motorvejen vil der blive etableret støjskærme, som støjniveauet fra motorvejen vil blive reduceret. Støjskærmene vil forventes at blive påbegyndt i marts 2023 og ny støjskærme forventes etableret i slutningen af marts 2023/starten af april 2023.

Rødtjørnevej 14,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 247 m2
Værelser
8
Pris 3.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.619 kr Udbetaling 195.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00902 Byggeår 1910 / 1980 Energimærke C Plan 1 Grund 1.991 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg