Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Sverigesgade 1, st. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 70 m2 3 rum
Pris 1.695.000 kr

Flot renoveret lejlighed nær Østre Anlæg

Er I på udkig efter en lækker lejlighed ved Øgadekvarteret i Aalborg? Så skal I uden tvivl besøge denne høje stuelejlighed i Sverigesgade, som ligger roligt nær Østre Anlæg. Boligen er renoveret siden 2018 og fremstår derfor i rigtig flot stand. I kan se frem til to stuer en suite, et moderne køkken, et soveværelse og et dejligt badeværelse. Dertil hører et stort, disponibelt rum i kælderen og en hyggelig, fælles have.

Fra jeres nye adresse kan I hurtigt spadsere over i parken i Østre Anlæg med den smukke sø og nyde de naturskønne omgivelser. I kan ligeledes gå eller cykle til alle hverdagens behov, og under 500 meter herfra finder I indkøbsmuligheder. Endelig bringer cyklen jer hurtigt til stationen og centrum med et væld af spændende butikker, lækre spisesteder og kulturtilbud, og skal I pendle, nås motorvejen på fem minutter i bil.

Lejligheden befinder sig i en pæn ejendom med en hvid facade og matchende dannebrogsvinduer. Her er der gratis parkering lige uden for opgangen, og derudover deles de i alt fire boliger om den dejlige have og vaskerummet. I bliver desuden en del af en velfungerende ejerforening.

Indenfor begynder rundturen i de to sammenhængende stuer med lyse plankegulve og elegant stuk i lofterne. Begge rum har en god størrelse, så I får frie hænder til at indrette en sofasektion og en spiseafdeling med langbord og plads til gæster. Det flotte IKEA-køkken fra 2020 har egetræsfronter og hånddrejede greb på skufferne samt et praktisk linoleumsgulv og flotte vægge med kalkmaling. Soveværelset er rummeligt med et indbygget skab langs den ene væg, og herligheden fuldendes af det stilfulde badeværelse fra 2018 med Unidrain, gulvvarme og indbygget armatur over håndvasken.

Har I fået lyst til at bo her? Så kontakt os i dag for en fremvisning.

Sverigesgade 1, st. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 70 m2
Værelser
3
Pris 1.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.107 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00817 Byggeår 1921 / 1979 Energimærke D Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
dt@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg