Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Video
NYHED

Drejerensvej 20,
9230 Svenstrup J

Landbrugsejendom 389 m2 10 rum
Pris 7.495.000 kr

Flot renoveret landejendom med plads til heste

I Godthåb omkring ti minutters kørsel fra City Syd i Aalborg venter denne fantastiske landejendom på nye beboere. Så snart I står med nøglerne i hånden, kan I åbne dørene til en bolig, hvor kvalitet, æstetik og hverdagskomfort går hånd i hånd. Foruden det renoverede stuehus med tag fra 2020, får I også en staldbygning, ridebane og et attraktivt jordtilliggende, der giver ideelle rammer til hestehold.

Beliggenheden lige udenfor Svenstrup giver fornemmelsen af at være på landet, men samtidig er I nær alle byens faciliteter og motorvej. I Godthåb er fællesskabet i højsædet, mens hverdagen prioriteres med skole, pasningstilbud og idrætshal i en radius af omtrent to kilometer. Vil I med bussen, stopper den omtrent 650 meter fra ejendommen.

Rundt omkring ejendommen hersker naturen, hvorfor I også får glæde af skønne kig til de smukke omgivelser fra vinduerne. Ejendommen har siden 2012 gennemgået flere renoveringer, hvor køkken-alrum, badeværelse, entré samt bryggerset er opgraderet, mens udestuen og førstesalen er blandt de seneste moderniseringer. Alt i huset er udført i lækker kvalitet, såsom de store, italienske klinker samt en del interiør, eksempelvis i køkkenet, i røget eg og Corian. Dertil er der akustiklofter i alle rum.

De mange kvadratmeter giver mulighed for enten at bo flere generationer under samme tag, drive erhverv eller måske I har helt andre planer. Rumforløbet er således, at I får køkken-alrum med to udgange til terrassen og adgang til stuen med forbindelse til udestuen. Videre fordeler stueplan bryggers, badeværelse, toilet, to værelser og et aktivitetsrum. Læg dertil en velindrettet førstesal med fire værelser og et badeværelse med fritstående badekar.

Udearealerne er også helt i top med et velanlagt havemiljø, hvor den anseelige terrasse indbyder til mange timer i solen, mens grundens størrelse giver jer mulighed for at slippe alle jeres drømme om livet på landet løs.

Drejerensvej 20,
9230 Svenstrup J

Type Landbrugsejendom Boligareal 389 m2
Værelser
10
Pris 7.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.196 kr Udbetaling 375.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00396 Byggeår 1920 / 2015 Energimærke C Plan 2 Grund 61.734 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
dt@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg