Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Flintevej 21,
9000 Aalborg

Villa 158 m2 5 rum

Flot rækkehus med pragtfuld udsigt til Nordens Kridtgrav

Beliggenheden er intet mindre end fantastisk med udsigt til Nordens Kridtgrav i Aalborg, gåafstand til skoven og let adgang til alt i hverdagen. Ydermere bliver betingelserne i dette flotte rækkehus i to plan med store vinduespartier, vedligeholdelsesfri materialer og lækkert inventar næsten ikke bedre til familietilværelsen.

Meget tæt på adressen finder I skole, institutioner, KFUM-hallen og indkøbsmuligheder i Hasseris Bymidte. Ligeledes er der fine forbindelser til Aalborg Centrum små tre kilometer væk fra boligen. Solskinsvejret kan nydes med en løbetur i den kuperede, nærliggende skov, en svømmetur om sommeren i søen eller blot ved Limfjordens smukke omgivelser.

Den gulstensmurede ejendom har Velfac-vinduer i træ/alu, mens der i 2018 kom nye døre. Samme år blev der lagt nyt tagpap på garagetaget, og i 2016 fik køkkenet nye fronter og greb af højeste kvalitet fra Invita. Tilmed hører der til huset en isoleret, rummelig garage med el-port og direkte adgang til det overdækkede terrassemiljø i den dejlige, lukkede have.

Efter I træder indenfor, åbner hjemmet sig for jer med brede vinduespartier og ovenlysvinduer i de to stuer i forskudt plan – den ene stue har marmorgulv, pejseindsat og udgang til terrassen, mens den anden prydes af et egetræsgulv samt kig ind til køkkenet.

Det nydelige køkken har modehvide elementer med børstet stålgreb og en 30 mm granitbordplade, hvis mørke farve skaber kontrast til det stilrene udtryk. Remedierne opbevares primært i skuffer, mens der er frontlåger til at gemme de integrerede hårde hvidevarer.

Stueplan fuldendes med et pænt gæstetoilet, mens der under trappen til førstesalen er indbygget en lukket gaderobe til al overtøj og sko. Ovenpå venter tre værelser, hvor især det ene har et betagende udsyn over Kridtgraven. Afslutningsvis får I to disponible rum og et elegant badeværelse med en bruseniche.

Book en fremvisning.

Flintevej 21,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 158 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00164 Byggeår 1970 Energimærke d Plan 2 Grund 452 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1576306116lobth1576306116@bc1576306116
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg