Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Godske Lindenovs Vej 23,
9210 Aalborg SØ

Rækkehus 138 m2 4 rum

Flot rækkehus med hyggelig sydvendt have

Nu kan I blive de nye ejere af et veldisponeret rækkehus, der ligger velplaceret i et roligt kvarter, hvor I faktisk har det hele tæt på. Få minutters gang fra huset kan I stige på bussen mod midtbyen eller universitetet, hvortil der også er cykelsti, og så har I flere dagligvarebutikker, bibliotek og fitness inden for få hundrede meter.

Adressen placerer jer også nær det nye sygehus i Aalborg Øst samt Gigantium, der tilbyder et væld af sportsaktiviteter og kulturarrangementer. Skal I på motorvejen, nås den på mindre end fem minutter i bilen, og når hverdagen melder sig, har I både skole, pasningstilbud og flere uddannelsesinstitutioner såsom gymnasie og seminarium nær jer. Kvarteret har også en hundepark, legeplads og Sohngårdsholmparken, hvor løbeskoene kan luftes i det bakkede terræn.

I overtager nøglerne til et velholdt hus i første række ved grønne arealer. Siden boligen blev opført, er der bygget til, og flere renoveringer er foretaget gennem tiden. Kvadratmeterne er fordelt således, at stueplanet er dedikeret til opholdsrummene, og her imponerer stuen med motordrevne ovenlysvinduer og udgang til haven. Der er endda åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, så I får det skønneste opholdsmiljø, som på lune dage kan forbindes med terrassen, når I åbner op og lader sommerbriserne strømme ind. Etagen fuldendes af et praktisk bryggers, der blev malet i 2019, og et toilet. Ovenpå har I så tre værelser og et badeværelse med både brus og badekar, hvilket er smart, hvis I har mindre børn. Her er endda et ekstra depotrum, der eksempelvis kan indrettes som walk-in-closet.

Baghaven er en solrig oase orienteret mod syd, og tilmed kræver den nærmest ingen vedligehold, da den er flisebelagt. Fortil ligger carporten, et skur og plads til et cafésæt på fliserne.

Kontakt os for en fremvisning.

Godske Lindenovs Vej 23,
9210 Aalborg SØ

Type Rækkehus Boligareal 138 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00530 Byggeår 1969 / 2007 Energimærke b Plan 2 Grund 155 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1620747879lobth1620747879@bc1620747879
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg