Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Søndervangsvej 49,
9000 Aalborg

Rækkehus 116 m2 4 rum
Pris 2.199.000 kr

Flot rækkehus centralt i Aalborg

Centralt i Aalborg ligger dette rækkehus på den blinde Søndervangsvej 49 i et roligt og børnevenligt kvarter. Her får I en veldisponeret bolig i to plan med et nyt køkken og tre gode værelser. Ejendommen ligger tilmed med kort afstand til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder – helt perfekt til børnefamiliens behov!

Tæt på adressen finder I også de skønne, grønne områder i Sohngårdsholmparken, og Aalborg centrum kan ligeledes nås på blot femten minutter på cykel.

Ejendommen er opført i 1966 og har i 2019 gennemgået en større renovering, som blandt andet indbefatter nyt køkken og badeværelse, nye lofter og nye gulvtæpper overalt. Hertil kommer nye vinduer fra 2010. Til huset hører en dejlig, sydvendt baghave, hvor der er plads til at få grønne fingre.

Fra den pæne forhave træder I indenfor i en rummelig entré, hvorfra I ledes ind i det stilrene køkken. Køkkenet er udført med hvide skabselementer og en smuk træbordplade i valnøddetræ, mens der her også er installeret nye hårde hvidevarer. I køkkenet er der desuden også mulighed for at etablere en hyggelig spisekrog.

I stuen kan familien samles til de store middage, for her finder I god plads til en hyggelig spiseafdeling, mens rummets vinkel indbyder til et blødt sofahjørne. Stuen får et skønt lysindfald fra de sydvendte vinduer, hvor I også finder udgangen til baghaven. Herude er der anlagt en terrasse med en ny markise fra 2019, som gør det muligt at sidde ude, selv når duggen falder.

Førstesalen byder på tre værelser, hvoraf to har indbyggede skabe. Hertil kommer et lækkert badeværelse med elementer fra Scanbad og et nyt ovenlysvindue fra 2019, som bader rummet i lys.

Alt i alt et gennemført rækkehus med flotte detaljer. Book en fremvisning.

Søndervangsvej 49,
9000 Aalborg

Type Rækkehus Boligareal 116 m2
Værelser
4
Pris 2.199.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.652 kr Udbetaling 109.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00188 Byggeår 1966 Energimærke c Plan 2 Kælder 8 m² Grund 141 m²

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1569202383lobth1569202383@bak1569202383
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg